Firma na hrubú stavbu bungalovu - Galanta

Ahojte hľadáme firmu na hrubú stavbu( okres GALANTA) bungalov cca 130m2 Síce už dajaké firmy nám dali ponuku, ale nemienim im sponzorovať ich ML-ka a iné SUV Podklady pošlem až po telefonáte. ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
@evatothova Ja ti síce neporadím ale mohol by som vedieť aké ste dostali cenové ponuky a koľko ste tak cca ochotný zaplatiť. Podľa takého výpočtu čo tu koluje pre stavbu na kľúč v ideálnych podmienkach je to cca 1000 eur/m2 čiže u vašej stavby cena na kľúč niekde okolo 130-tisíc eur.
Odpovedať
@martosko riešime len HS zatiaľ 1 cena 48tisíc 2 cena 45tisíc 3 cena 38tisíc pri tej poslednej je to už celkom fajn, ale ešte sú tam rezervy :) 2-4tisíc 2tisíc na krytine, 2tsíc na zákaldoch( statik musí prerátať) čiže okolo 34tisíc( to je pred zmenami)
Odpovedať
Profilova fotka
@evatothova Keď sú tie prvé dve skoro rovnaké ja by som si dal pozor na tú tretiu aby tam bolo nacenené všetko čo v tých ostatných, dávate naceňovať podľa projektovej dokumentácie alebo podľa výkazu výmer, lebo ten je najistejší v tom že všetci nacenia všetky položky. A možno by som si prešiel nejaké referencie na tú firmu, akú majú kvalitu práce, lebo ísť len po najnižšej cene sa nemusí vždy vyplatiť.
Odpovedať
@martosko podľa výkazu výmer 1 a 3 ponuka je od tej istej firmy( niečo sme vyjednali, výkopové práce budeme robiť sami a takkk)
Odpovedať
@martosko Inak ponuka je z jednej stavebnje firmy čo robí v TT a nestojí im za to pokaziť si meno,sfušovanou stavbou.
Odpovedať
@evatothova dajte si hlavne pozor na lacné firmy. Viem že každý človek chce ušetriť ale podľa ceny si nevyberajte firmu. My sme už opravovali hrubú stavbu po jednej firme. Zabudli spraviť otvor na schody a zaliali vrchnú deku z betónom. Ak chcete ušetriť obehajte si Stavebniny a urobte si prieskum koľko stoja u nich veci. Drevo sa nám oplatilo kupovať s Oravy aj keď sme maly platiť dopravu. Ak chcete ušetriť nedávajte jedej firme všetko robiť. Lebo aj tá firma si objedná ďalších remeselníkov a služby Vám predá z rabatom. Pri Trnave dobrá stavebná firma bola gamak skúste sa aj tam opýtať.
Odpovedať
@8r tak cena krovu je vyrazne drahsia ako co mame ponuku my. Aj krytina. Ale firma byd to urobi po krov alebo vobec. Takto funguju firmy na SVK.
Odpovedať
Mne robili živnostníci a dalo sa s nimi dohodnúť hoci ako šikovní chlapci zo Zlatých Morave.
Odpovedať
@evatothova lokalnych majstrov oslovte začnite s murármi. A postupne oslovujte potrebných remeselníkov. Keď máte čas a silu na riešenie všetkých problémov. Ale ušetrite. Keď nemáte čas a nervy zoberte si firma a ona si zoberie take peniaze za to. Aby ste to dosiahli musíte zobrať len murára nie človeka čo ponuka všetko.
Odpovedať
@8r elektrikarov mame. Interierove dvere mame krov mame. Uz len ti murari :) ale uz sme rozposlali projekt 3 firmam a zajtra este 2 firmam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@evatothova dobry den,zohnali ste prosim niekoho?
Odpovedať
@karmenocka áno zohnali
Odpovedať
Článok sa načítava...
A viete mi aj odporucit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?