Domy na široký pozemok

poradte nejaky projekt bungalovu na pozemok siroky 33 m a dlhy 19 m....lebo podla toho co som uz popozeral katalogove projekty ani jeden sa mi tam nezmesti :-| ... dom ma mat garaz a terasu...4 izbovy...cca 150 uzitkova...podla rozmerov pozemku najlepsie terasa z bocnej strany domu..chcel som povodne dekor 14 od ARD...ale dlzka domu je cca 17 m aj s terasou...2 m nic moc co by tam ostali..resp. asi by to neslo ani kvoli odstupom...teda nejaky bungalov stavany do sirky...dakujem
Odpovedať
@tommyvinne nerozumiem reci tvojho kmenta. otoc standardny projekt, alebo si zaplat projektanta a ten ti urobi projekt podla tvojich predstav.
Odpovedať
http://www.projektydomov.com/projekty... - namiesto bazéna si predstav terasu
Odpovedať
samozrejme ze je najlepsie ist za projektantom ... mojho kmena ;-) .... ale napisal som sem preto lebo ratam ze uz niekto takto staval...vacsinou su domy uzsie a dlhsie..ja chcem dom sirsi a kratsi...a najlepsie terasa z bocnej strany domu a nie za domom....aby mi ostalo aj par metrov za domom..teda ked niekto takyto dom staval mozno mi poradi nieco z vlastnych skusenosti resp. necham sa inspirovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tommyvinne Pozri sa sem zdá sa mi že v tejto téme sa rieši niečo podobné http://www.modrastrecha.sk/forum/proj...
Odpovedať
achelan pozeral som uz ten dom...dlzka 15.5 je uz dost nato ze dlzka pozemku je 19 ... a na lavej strane by som nechcel terasu iba garaz..nakolko iba z tej strany je suseda...preto terasa na druhej strane...a dom musi byt sirsi ako dlhsi..ale dakujem
Odpovedať
martosko pozrel som to ale tam riesia presny opak...uzky a dlhy pozemok
Odpovedať
Profilova fotka
@tommyvinne Ale prístupovú cestu majú z tej širokej strany myslel som že to máš podobne
Odpovedať
no uz vidim...su to uzke domy a vstup je do nich zo sirsich stran..dakujem
Odpovedať
No, popravde, takato tema tu este nebola ;) Este nik neriesil to, ze ma moc velky pozemok a nevie k nemu najst vhody dom :D Skus pozriet projekty ekonomicke-stavby.sk
Odpovedať
@tommyvinne cest,osobne si myslym ze najlepsie vytlacit geometrak v mierke.zobrat tusku a daco nakreslit.Potom zajst za projektantom resp urobit rezenziu na MS. 'uzsie a dlhsie..ja chcem dom sirsi a kratsi' nie je to to iste? len obdlznik nedaz nalezato ale nastojato ;-) Ludia co riesia problem co dat na 8m siroky pozemok by ti zavideli :-)
Odpovedať
Dosť závisí aj od orientácie, ale keď ešte pridáš komfortnú dvojgaráž cca šírka 7 m, tak Ti za domom môže vyjsť aj 10 m.
Odpovedať
vierolinka presne take nieco :-) sirka 7.5 dlzka 21.5 ... no budem si musiet nieco nakreslit a spravit projekt u projektanta....kolko stoji taky individualny projekt??? ak sa nemylim tak sa to pocita od metrov zastavanej plochy
Odpovedať
Článok sa načítava...
Podla mna to mas presne to iste ako ked sa robi na dlhy uzky pozemok, len s tym ze proste ho otocis na tom nie je nic komplikovane aj ked ako tu pisali je lepsie sa obratit na projektanta ktory ti urobi individualny projekt, tie ceny su rozne, zalezi aky to bude projektant, niektori beru viac iny menej, to si treba urobit taky prehlad :)
Odpovedať
pokial prides s jasnou predstavou o podoryse,zlozenie stien,podlahy,strechy,kurenie ...... tak ti to vyjde to iste ako ked mu das prerobit katalogovy projekt. Cena je zavisla od vela faktorov zacinaju niekde od 1500 konciac aj na 10 000.
Odpovedať
pokial by bola cena 1500 by to bolo ok...10000 je uz extrem....aj poznate kvalitneho projektanta sered okolie resp. galanta ???
Odpovedať
Daj si google,vyhodi ti kopec ludi a tym posli co si predstavujes a daco o pozemku nech ti poslu hrubu CP na projekt. Ale aj MS moze byt dobra cesta niekoho najst
Odpovedať
@tommyvinne máme pozemok široký 33 a dlhý 23. Išli sme do poschodoveho projektu. Máme síce väčší dom tak sme si nechceli zastávať veľký kus.
Odpovedať
@vierolinka toto uz je proste masaker. Obrovske zaklady velka strecha. To uz je na 2poschodovy dom
Odpovedať
@tommyvinne predtym, nez zacnete nadtym dumat, tak si zistite, aka je maximalna zastavanost pozemku, resp. ake su miestne regulativy na umiestnenie stavby. Az potom rieste projekt.
Odpovedať
Nerozumiem co sa tu vlastne riesi, ved projekt ako projekt, len si ho treeba otocit tak aby sedel...najst dobreho projektanta je mnohokrat problem ale stoji to zato dat si urobit projekt podla vlastnych predstav, pretoze nie si nicim limitovany :-)
Odpovedať
@bistleice na základy a strechu to máš ako napr. projekt 13x13m, takže v tom by bol najmenší problém.
Odpovedať
Pozemok 60x15 Ale rozdelil sa na dva 30x15 Medzi mnou a bratom mame garaz A pozemok so spolocnou terasou a kazdy mame este terau vlastnu na opacnej strane 11.5x8.5 rozmer domu plus garaz 5
Odpovedať
Pozemok rovina garaz sme pouzili ako terasu a vytvorenim sikminy presvetlili priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?