Dá sa dokončiť hrubá stavba bungalovu za 5 mesiacov?

čauko stavbári-Ešte raz otváram tému dá sa dokončiť hrubá stavba bumngalov bez okien za 4-5 mesiacov pri tvrdej svojpomoci.Dakujem za príspevky ale potrebujem povzbudiť aspoň od tých čo to zažili. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tiež taký plán. Ak do toho samozrejme nerátam čas kedy budú základy schnúť. Tak držím palce a budem informovať.
Odpovedať
Profilova fotka
otázka je koľko ľudí a koľko hodín denne? Na holodom potrebuješ cca 4000 človekohodín.
Odpovedať
Ahoj ivco,myslím že sa to dá stihnúť,ale problém je v tom,že nie vždy ti prídu majstri,materiál,príp.sa vyskytne iný problém.My sme sa mali sťahovať v decembri,všetko bolo nachystané na pokládku podlahy,prišiel majster a hups...podlaha krivá a museli sme ju dať reklamovať,čo trvalo 2 mesiace!Elektrikári chodili po práci vždy navečer na pár hodín a tým to trvalo cca 6-7 dní,vodár bol úplne zle...ten pokazil všetko čo sa dalo,takže to zase trvalo dlhšie.Kuchyňa bola hotová za 1-2 dni.Takže nikdy nevieš čo sa ti pritrafí.Nám urobil podlahovku kúrenár za necelé 2 dni.Stačí,že sa ti niečo poposúva,nejaký termín a je to v péčku.No majstrov musíš samozrejme kontrolovať a hnať do práce.Ale dá sa to stihnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
ivco nestresuj stihneš to
Odpovedať
ivco, ak mas dobre planovacie schopnosti a uz teraz mas vyhliadnutych spolahlivych ludi urcite sa to da. Najdolezitejsie je mat predstavu kolko co moze trvat na dodanie - obklady do kupelne mozes mat na pockanie sklasom ale aj za 6 tyzdnov, dvere+zarubne tiez velmi individualne. Ale ak su peniaze, dobry plan+urobeny vyber dveri, obkladov, kuchyne.... a chut tak sa to urcite da. Existuje zaujimava pomocka ako Ganttov diagram - planovanie projektov. Drzim palce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?