Cena za robotu

Chcem sa opytat. Ako sa pohybuje cena za robotu majstrom u: vymurovanie obv. murov aj priecok pri pristavovani domu, sirka 300 z Porfixu.. Cisto iba vymurovanie, prosim o radu od vas. Ked mi majster povie, ze kolko chce, nech viem podla coho sa orientovat. Kamion nam doviezol cca 35 metrakov na paletach.. Dakujem za radu
Odpovedať
Ahoj, nam priecky nacenili na 14e/m2. Obvodove a nosne mury nie su nacenene na plochu alebo objem ale ako polozka. Z druhej ponuku, co mam, tak priecky 11e/m2 a obvodove mury 30e, nosne mury 32e a stity 40e.
Odpovedať
cisto robota 20 eur za m3
Odpovedať
@leatea a firma alebo majstri, kt. nedavahu fakturu? dakujem
Odpovedať
@builder_woman logicky -20%
Odpovedať
Nie vzdy plati minus 20percent. Niekto je natolko drzi ze povie dam zlavu dph a stale je drahy akoniekto viac profi s dph. Mne ponukali okolo 28e s dph za m3 a velmi solidna firma. Ale muroval som sam a som rad.
Odpovedať
@builder_woman zivnostnici. Dohodnuti sme na platbu po jednotlivych castiach ako budu ukoncene. Nejakych 8tis to vychadza. Dosku budu pomahat zalievat a nerobia strechu. Priecky si budeme robit sami, lebo ich ideme menit trocha.
Odpovedať
@santos950 za 20€ môžeš robiť pre mňa. 😉 Celý rok môžeš murovat
Odpovedať
pri 300ke a 25€/m3 to vychádza na nejakých 100-150€ za deň 🙂 na človeka tak si to prepočítajte ... 380 a vyššie tam to ide oveľa rýchlejšie ... nehovoriac ak sa muruje na penu ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?