Cena Ytongu P4 - 500

Zdravim, na kolko Vam vychadza cena ytongu P4-500 300mm? Chcem si len cenovu ponuku porovnat....
Odpovedať
Profilova fotka
3,6 eura
Odpovedať
Profilova fotka
@manasko -33% z cennikovej ceny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Vie niekto aktualizovat tuto cenu? ytong mi neodpisuje uz riadne dlho, co sa tyka cenovej ponuky, co ma nuti ist do tehly bez prehodnotenia ytongu, kedze nemam cenu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dusantt kontaktuj stavebniny, nie ytong priamo.
Odpovedať
Si robíš srandu, že kvôli tomu ze ti nepodpísali z ytongu si nútený ísť do tehly?! Neviem ja každú blbosť dopytujem na štyroch miestach...
Odpovedať
@dusantt Ytong má svoj cenník, nájdeš ho na nete...cenu si musíš zjednať v stavebninách. Ja som vyjednal 42% z Ytong cenníkovej ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirom113 môžeš prezradiť v ktorých stavebninách a akú fintu si použil aby ti dali takú zľavu. Ja teraz dopytujem ytong a chcel by som kúpiť tiež v čo najlepšej cene :-D
Odpovedať
@stif0 vybral som si dve firmy. Dal so im naceniť a ktorá dala nižšiu cenu, tak som sa s ňou išiel pochváliť do tej druhej firmy. A tak som to urobil 2x :-D Stavmat.
Odpovedať
@stif0 ako v pomocnej skole, v hociakych stavebninach, zajdi do 2-3 co mas v meste a spytaj s ana cenu. Ja neviem co tu ziju za ludia neodpise im niekto priamo z ytongu lebo ich maju iu prdele nejakych malych zakaznikov co ani neriesia priamo maloobchodny predaj a oni idu do tehly, ja sa necudujem ze to tu vyzera ako vyzera. Kazde staveniny dfaju min 30% dole a dovezu to na stabvu.
Odpovedať
- 36 % z cenníkovej ceny zatiaľ, čakáme na ďalšie ponuky
Odpovedať
Profilova fotka
Mne prišla ponuka z Ytongu do 2 týždnou. Ešte sa mám stretnúť s predajcom. Naschval mi neposlali množstvo ale uz som si vypocítal sám a pojdem si obehnut stavebniny tak som zvedavý
Odpovedať
porfix biely 30cm je za cenu 2.51eur s dph ...je velky rozdiel porfix alebo ytong co sa tyka kvality?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mino1985 reklama hovori ze ano ale je to viacmenej to iste. Ytong je trosku presnejsi ale to vyrovna omietka...siel by som do porfixu(staval som z ytongu, marketing ma dostal :-D )
Odpovedať
@dusantt pozri si stranku ytongu, oni maju priamo svojich zastupcov po Slovensku - sravebne firmy, ytong priamo velmi nekomunikuje pokial im rovno nezavolas..
Odpovedať
V Košiciach som oslovil viac firiem ako napr. MPL, Woodcoot, Stavebniny Ondič, ENTE a podobne.. rozdiel v cene medzi ytongom a porfixom pri dome s uzitkovou plochou 114 m2 a vyske stien 3m bol1000€. Vyhral porfix. Ako stavebniny boli najlepsie v cene STAVEBNINY ONDIČ, no ked som to povedal zadtupcovi Woodcoot, cenu znizil a aj by som bral vsetok matroš na dom od nich urobil mi este lepsiu cenu. Takze ako hovori Miron, este aj ponuka sa da zjednat na lespiu,ak s naj ponukou obehas stavebniny este raz.. zoberies krytinu, lepidlo, zeteplenie a usetris este viac..
Odpovedať
@mino1985 porfix ma dlzku iba 50 cm oproti ytongovim 60, treba to zohladnit pri vypocte ceny ;)
Odpovedať
@roman_13 ako ja som zadaval na cenovu ponuku v m3 tvarnice ...ytong my dal cenu okolo 7000e.oficialne..bez zlavy , porfix 4300e ..dodam este k tomu porfixu zadarmo doprava-palety-zalozenie 1radu-lepidlo zadarmo pri odbere mat.na cely dom (inak v tej cene 4300e boli okrem 30cm ob.murov, nosne , priecky15cm, preklady, u cka na veniec)..dom 9,6x11,6m.
Odpovedať
@mino1985 nerozumiem, ja som reagoval na tvoju cenu jednej tvarnice, pises tvarnica za 2.51 eur s DPH, ja ti iba vravim ze tvarnica porfix ma 50 cm , ytong 60 , cize rovnaka tvarnica porfixu (60 cm) by ta stala 3.012 Eura (nie 2,51 Eur).
Odpovedať
@roman_13 ..ja som reagoval na cenu ..,ze ytong my celkovo vysiel drahsie co sa tyka m3 a celkoveho nacenenia komplet na bungalov..aj ked by dali zlavu?! -neverim ze by stal pod 5000e..co je velky rozdiel penazi..ktore mozem pouzit na zateplenie ,aj ked sa hovori ze porfix je nepresnejsi..ale min 1000e by som usetril celkovo ked nie viac..
Odpovedať
40% zlavu nam daval obchodak od Ytongu priamo pri pohovore.Objednavat treba ale vraj cez stavebniny .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dostal 35% zľavu viac sa už nedalo vyjednať :-D , od zajtra sa majú ceny zdvihnúť o 3,5%
Odpovedať
@stif0 tych 3,5 % to vies od stavebnin alebo priamo z ytongu ? Ja som pocul uz kadejake cisla... 5 ...10 percent, tak som zvedavy, mohlo by to byt len tych 3,5 :-D
Odpovedať
inak co som aj ja zistoval tak vacsinou davaju 35 % tak som na to isiel inou cestou. Inak zatial mi zo 4 stavebnin 3 nacenili vsetko zle.... samovolne si zmenili typ materialu a dokonca niektory aj hrubku muriva... asi si mysleli ze tak spravia lepsiu cenu a ja si to nevsimnem...alebo namiesto silky mi nacenili klas ytong no hroza :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@armi24 Povedal mi to predajca ytong ked bol zamnov a všetky stavbniny v ktorých som si dal naceniť ma nato upozornili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?