Betonárska oceľ - roxor v malte

co spravi roxor v malte?? pohravam sa z otazkou ci pouzit roxor do obvodovych stien pri stavbe suterenu.. roxor by bol pokladany do kazdeho alebo kazdeho druheho radu.. stavat chcem z murovacich betonovych tvarnic 30cm( http://www.ekodiel.sk/p4.html ). ta stena by sa pekne zpevnila.. vlhkost by sa tam nemala dostat kedze bude izolacia z vonkajsej strany.. co vy na to odbornici??
Odpovedať
@skorpy Dobrý den. Podle mě to budou vyhozené prachy za ty roxory. :-p Aby to armování mělo nějaký smysl, tak to postavte z bednících tvárnic, celé to vyarmujte a bede to pevné a bude to mít smysl. ;-) S pozdravem Laďa
Odpovedať
uz som medzi casom telefonoval so statikom a tiez mi vravel ze to netreba.. v porovnani s kerackou tehlou su v pevnosti na tom lepsie tieto tvarovky.. aspon mam o starost menej a aj lacnejsie..
Odpovedať
hh musím se zasmát.. laicky řečeno, když se zdivo postaví na sebe a nedá se ani malta či lepidlo tak už samotná tíha celé stěny z dnešních materiálu má při damé šíři stěny takovou statiku, že je téměř možné, že vydrží celé desetiletí bez toho aby se to nějako pohlo...:):) ale jen můj názor, samo že tak stavět nehodlám hhh :):):)
Odpovedať
Profilova fotka
@skorpy ved už ti to povedal aj statik a ak ich tam chceš dať aj napriek tomu ,tak ich pretým namaľuj. :-) totiž ,,hrdza je potvora,, a v malte to hrdzavieť bude a aj do omietky to pôjde :-S ale aspon tu bude o čom diskutovať a riešiť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?