Akú vybrať stavebú firmu v Rakúsku?

Chceme stavat montovany dom. Zatial sa nam ako najlepsia vidi Rakuska spolocnost Variouhaus. Ma s nimi prosim niekto skusenosti? Taktiez - staviame v dedinke Edelstal a tymto sposobom hladame potencialnych slovenskych susedov ktori tiez stavaju v Edelstali resp. ktori uz maju postaveny dom - radi by sme si vymienali skusenosti ohladne stavby ale i radi spoznali susedov zo Slovenska.
Odpovedať
Profilova fotka
Je jedna slovenska Firma, ktora stavia montovane domy aj v Rakusku, maju par postavenych vo Wolfstahly a v Hainburgu...ak mas zaujem, napis mi, aby som nemusel robit reklamu..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mam v Rakousku postaveny montovany dum a muzu vam poradit s vyberem firmy i s celym vyrizovanim. Mate-li zajem, ozvete se na visinka@yahoo.de
Odpovedať
Profilova fotka
mozes si najst aj slovensku firmu, akurat si musi vybavit potrebne papiere, co od otvorenia pracovneho trhu nie je neprekonatelna prekazka. su tam iste obmedzenia, ktore teba ale az tak trapit nemusia ako napr. mozu prist pracovat len na konkretny dopyt (cize nemali by si tam vyhladavat nove zakazky), musia v AT odviezt dane a zaplatit minimalnu mzdu v danom odvetvi podla rakuskych noriem, nesmu vyslat vsetkych svojich pracovnikov a pod. myslim si, ze by to mohlo celkovo vyjst aj lacnejsie, ako sluzby "rakuskej" firmy. firmy posobiace v rakusku maju vyssie rezijne naklady (ak si napr. platia nejaku administrativnu silu a pod.), co sa neodvratne odrazi na celkovej cene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@capricorn44 ahoj bývaš v edelstal?? :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?