Akú stavebnú firmu na hrubú stavbu v Nitre?

Viete mi poradiť, odporučiť overenú stavebnú firmu na stavbu rodinného domu do fázy ukončenia hrubej stavby? Miesto stavby Veľký Lapáš. Prípadne mi môžete poslať kontakt na zizu78@gmail.com.
Odpovedať
ja ti poradím. nedávaj robiť hrubú stavbu firme. zarobia na materiály, na robote + tučný balík pre majiteľa. iba ak na to máš samozrejme. pobehaj stavebniny, nakúp materiály so zlavou a možno niečo aj bez PP a daj si to postupne robiť živnostníkom, ktorých ti nikto odporúči. takto získaš možno 10 - 15 tis. eur. ja som urobil hrubú tavbu za 25 tis., úplne rovnaký dom cez firmu v Galante 40 tis.
Odpovedať
Profilova fotka
martin1212 mas uplnu pravdu - treba stavat svojpomocne so zivnostnikmi, ked stavias cez firmu, musis samozrejme zaplatit aj vypaseneho riaditela firmy, co sa cely den vozi na "méďáku" + jeho "namestnikov". Hovorim z vlastnej skusenosti, mne krov, pokladku krytiny Bramac a riny urobil sukromnik v roku 2002 za 19000Sk kdezto firma mi to naratala v tom case na 60000Sk!!
Odpovedať
Profilova fotka
to budeme takmer susedia :-) dali sme si urobit cenovu ponuku 2 firmam, uz neviem ktore to boli, ale sanky nam padli, za tu sumu sme postavili cely dom. ako uz vyssie pisali, na kluc, jedine ze nevies co s peniazmi ;-) ale mozem odporucit nas stavebny dozor, ak mas zaujem, poslem do IP, sme spokojni
Odpovedať
daj si na stránku www.dopyt.sk čo hladáš a budú sa ti ozývať rôzne firmy velľké aj malé a budeš mať prehlad a odpadneš od rôznych cenových ponúk ako strašne sa rozlyšujú.my tak staviame celý dom :-) skús vrelo odporúčam tuto stranku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?