Ako uzatvárate okenné otvory v múroch na zimu?

Profilova fotka
.. ako ste to riesili? zatierali ste ich maltou? to by tam tej malty slo asi dost, nestrati tym tehla svoje (hoci slabe) izolacne vlastnosti? ci, stacil by igelit? vdaka ..
Odpovedať
@yaninca igelit sa roztrhá, radšej drevené dosky - ak ide o otvor Alebo sa pýtaš na akože parapet? Tam by som dala niečo plastové a zaťažila.
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie je to nechať otvorené nech sa čo najlepšie vysuší.Inak asi najviac sa v poslednom čase uzatvára OSB doskami.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr dakujem, co plastove napr? viem si predstavit ze tam dame ten igelit, poprikladame salovacimi doskami ked sa to odsaluje,.. (po kolkych dnoch sa moze odsalovavat? a murovat na betonovom venci dalej? vdaka..) takze zamaltovavat tie otvory radsej nie hovoris.. ok:) @antonmesaros dakujem no musi sa trosku pocasie ukludnit, teraz stale prsi.. nasi super murari napriek dozorovej instrukcii sa na akekolvek zakryvanie vykaslali a tri dni do toho lialo..teraz sme to iba provizorne pozakryvali.. este by som to chcela zase na chvilu odkryt..
Odpovedať
@yaninca áno, igelit a pricapiť to keby sa to zamaltovalo, tak by sa malta aj tak napila vody dažďovej, zo snehu... Ale netuším, nakoľko je potrebné chrániť tehly pred natečením vody do vnútra... Aby nebolo nervov viac ako úžitku. Ako sa namočí, tak aj vyschne.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr :)diik
Odpovedať
ahojte, my ich vyplnime s tehlou, co zostala a na terasove ide plachta, zohnali sme staru z kamiona
Odpovedať
horne poschodie som zabednil doskami a spodok bol otvoreny,na ukradnutie tam nic nebolo,aspon to premrzlo poriadne a mraz vytahal vodu prec a vietor to odfukal,vrchne okna som bednil iba kvoli streche aby nahodou ju nepodfuklo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?