Ako ste boli spokojný s firmou Canstav?

Ma niekto skusenosti s firmou Canstav? Chceme cez nich realizovat hrubu stavbu. Ako ste spokojni? Vopred dakujem za odpovede.
Odpovedať
Ahoj, nam stavali hrubu stavbu, boli sme spokojni, keby som mala viacej penazi, tak im necham dom postavit komplet na kluc.
Odpovedať
nam robia hrubu stavbu prave teraz ... zatial sme spokojni :)
Odpovedať
@luciaj naozaj?...aj nam robia prave teraz...asi sa striedaju u Vas a u Nas:-)
Odpovedať
@jane1234 a kde staviate? my na čiernej vode. a ste spokojní?
Odpovedať
@luciaj - ano...zatial ano....uvidime co dalej...sme dohodnuti len na hrubej stavbe....my staviame v Turni pri Senci....Vam robia dom na kluc?
Odpovedať
@jane1234 nie, tiez zatial len hrubu stavbu ale sme viacmenej rozhodnuti im to dat dokoncit cele, lebo sa nam pozdava ich praca a okrem toho usetrime casove prestoje, ak by sme mali hladat firmy na jednotlive dokoncovacky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaj Ahojko Lucia prosim Ta chcem sa spytat ci Vam uz robili aj montaz krovu a skridle.A ak je mozne napises mi cenu za pracu,mozes aj do spravy.Pytam sa lebo my si od ních berieme drevo a chceme aj montaz a citam,ze ste spokojny s ich robotou.Dakujem a prajem vela stastia pri stavbe,Michaela
Odpovedať
@luciaj no..to by som aj ja najradsej..keby urobili vsetko...len sa bojim ceny....
Odpovedať
prepacte, vbehnem medzi vas, neviem ci je p. Hrubjak stale tak ustretovy, ale od nas nezobral viac penazi jak vyratal stavebny dozor podla polozkoveho rozpoctu.... aj na cene sa da dohodnut, len niekedy sa mu tazko dodrziavali terminy, ale inak ziadne vyhrady, stale hovorim, ze keby som na to mala, tak mu dam postavit cely dom na kluc
Odpovedať
@mimmka25 my mame rovnu strechu, takze ziadny krov ani skridla :( a k cene: urcite su na trhu aj lacnejsie firmy, oni su taky stred, ale podla mna kvlitny stred ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciaj Dakujem velmi pekne za odpoved.Dnes som dostala od nuch ponuku na montaž krovu aj strechy a nie je to zla ponuka,len som chcela vediet ci su kvalitný a maju peknú robotu.Papa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monciky Ahojko Monci.Aj teba sa chcem opýtat na pana Hrubjaka.Ako to bolo s tými termínmi?treba mu dat skorej dopredu vediet alebo ako?a ked termín porusil alebo presunul o kolko?Dakujem za odpoved a prajem vela stastia pri stavaní.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mimmka25 Ahoj, nam staval hrubu stavbu, zacal na konci oktobra, slubil ze do konca decembra bude hotove- aj bolo, to dodrzal, len potom, ked som od neho chcela dokoncit este debnenie, co prislubil, tak to sa tahalo este dalsieho polroka, ja som bola vytrvala, stale som mu volala a skoncilo to tak, ze uz na mna nemal nervy a odporucil ma na jeho kolegu p. Draba a ten to dotiahol do uspesneho konca k firme p. Hrubjaka nemam absolutne ziadne vyhrady, bol korektny aj co sa tyka penazi, len toto s tym debnenim ma trosku stvalo a potom ked uz to bolo hotove som sa mu uz neozvala a ani nepodakovala, lebo ja som mu zaplatila tak ako sme sa dohodli, a keby som chcela este v ten rok zateplovat, tak nemozem, lebo nebolo hotove vsetko ja len tolko aj murar neskor povedalm ze robota je super urobena, nic sa nemuselo upravovat a podobne my uz sme pred kolaudaciou, po hrubej stavbe sme robili vsetko ostatne svojpomocne....
Odpovedať
@monciky no..keby som mala platit hrubu stavbu podla polozkoveho rozpoctu....tak ani dom nestaviame:-)
Odpovedať
no, ani mne sa to nezdalo najlacnejsie, ale zase sme vela usetrili na remeslach, takze u nas sa to vyvazilo:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
dnes idem na stretnutie ohladom cenovej ponuky na hrubu stavbu, tak uvidim co ponuknu.... viete poradit nieco na co sa mame pripravit....
Odpovedať
ak mozem poradit, stoj si za svojim, na rovinu s nimi jednaj, neviem ci mas stretnutie s p. Hrubjakom alebo s p. Drabom, obaja su v pohode, my sme boli spokojni( sice nam stratili projekt, co sme im dali ku stavbe, ale inak vsetko ok)
Odpovedať
@monciky stretnutie mame s Drabom, ako myslis stoj si za svojim? ako su ini cenovo? drahi lacni stredni? Dodavaju aj material storje a debneia a podobne si predpokladam zabespecuju sami? Spisovali ste s nimi nejaku zmluvu?
Odpovedať
@marrad pisem Ti do posty
Odpovedať
@monciky ok som rada cakam....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
No ja vôbec niesom spokojný. Tá firma je niekde inde a robí veci bez zmlúv a je drahá od konkurencie o 30%. Kvalita tiež by som niečo nato povedal hlavne ak nedáva to čo fakturuje ja som ich prerušil na začiatku a urobil som dobre. Prajem vám silné nervy s touto firmou :-( .
Odpovedať
@miroslavv skoda, ze mas taketo skusenosti, ale my sme zatial na 100% spokojni
Odpovedať
Práca OK až na pár fórikov a to že vám zarátajú trošku viac betónu ako je možné vyčítať a spočítať z výkresu na celej stavbe to sú poriadne peniažky, potom mali by vám najprv zhutniť výkopové základové pásy načo ihneď zaliať bolo by treba doviesť čistý štrk to je drahé ďalšie peniažky ale nechali sme to tak. Ak by sme sa začali hádať kde by sme došli to je len rada pre nových záujemcov o ich služby aby boli pri realizácii stavby lebo budu platiť zbytočne veľké prachy za nič keďže to ani nespravili a nikomu z vás asi nespravili. Je to náš názor na tuto firmu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ozivujem tuto temu, najdu sa tu aj novsie skusenosti? pretoze uvazujem o tejto firme, ze by mi postavila hrubu stavbu...dakujem
Odpovedať
@bezdooo miroslavv pred Vasi prispevkom pise velmi dobre a pravdivo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@miroslavv uplne suhlasim. Ak by v buducnosti niekto chcel info ohladom prace a spravani canstav. Kludne nech napise.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@aniezka ahoj, mňa by zaujímalo niečo viac o tejto firme. Ďakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@aniezka Reagujem na starší príspevok, ale zaujímala by ma aktuálna skúsenosť s firmou Canstav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?