Ako správne založiť rohy pri tehle Porotherm 30 P+D?

Profilova fotka
Naši murári majú problém, tie tehly sa pri rezaní rozpadávajú(trištvrťky sa z nich rezať nedajú), pri zakladaní rohov na celé tehly to nie je dosť previazané, pri polkách je tam fuga, tristvrtky sa nevyrábajú.. ako to riešiť? vďaka!
Odpovedať
Profilova fotka
stavaj z tehly !!!
Odpovedať
Profilova fotka
@noko1 ?? porotherm nie je tehla, hej..ci ako mam tomu rozumiet
Odpovedať
@yaninca skús popozerať tu http://www.mpl.sk/nastiahnutie/6_nast..., prikladám aj obrázok, ale aj tak nechápem prečo vám to nesedí, veď ak máte projekt robený na stavbu z tehál, tak musia dlžky stien sedieť na presný počet tehál (či už celých alebo poliek)
Odpovedať
@yaninca alebo ešte tu http://www.wienerberger.sk/porotherm-... choď na stránke až uplne dolu a tam je pod downloads "porothemr profi 38 ti" na to klikni a tiež tam máš návod, prípadne si pozriete nejaké videá na youtube aj tam som videla robenie rohov
Odpovedať
Profilova fotka
no, pri 440 aj 38 je to vraj v poho, len ta 30tka je problem..:( @gemini06
Odpovedať
Profilova fotka
ako fakt mi nikto nevie poradit? tusim ste tu viaceri stavali z tridsiatky.. nasi sikovni murari prve tri rady tehal vytiahli z celych tehal, dozor ked to videl,.. ze to teda musia byt polky + fuga.. ale murari s tym stale nie su spokojni. ..
Odpovedať
Profilova fotka
mi staviame z 30 a polamaných nemame pomali nič. Treba mať správne nástroje, to je celá veda. Naši majstri majú rezačku tehly, dokonale krásne to rozreže tehlu na presný rozmer čo potrebuješ. Fakt bez problémové. No mi sme mali brúsené tehly nie P+D. Tak neviem či je to to isté alebo iné. Malé fugy vznikli aj nám, tam ide bud pena, alebo polysterín+pena, Nie je problém
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?