Ako si strážite svoje novostavby?

Akym sposobom resp. strazenim si chranite svoje novostavby?
Odpovedať
Profilova fotka
hned ako sa dali okna, dali sme alarm :) a tiez prví susedia,co byvali, strazili kazdy pohyb :) dobrovolne :)
Odpovedať
Aj my alarm, keď sme mali nejaké hodnotné veci, asi ked sa začalo kúrenie a voda a samozrejme museli byť okná a dvere, tie základné časti, až teraz sme dorábali na diaľkové, otváranie bránky a brány a stále čosi.
Odpovedať
Mozno si niekto z vas chrani Novostavby psom?
Odpovedať
No nie vždy je novostavba aj kvalitne ohradená, ale poznám rodiny, ktoré keď nahodili okná, zaplatili chlapcovi, čo tam v noci strážil, kým ich neobmurovali tak ako treba, Keď musíš, tak musíš :-D
Odpovedať
Psom to je blbosť, lebo Ti ho otrávia. Najlepší je alarm, alebo spať v dome.
Odpovedať
Tiez budeme riesit tento problem....Strasia ma pripady v okoli, kde ukradli zo stavby komplet okna (este nie uplne namontovane)... u nas to bude asi dost komplikovane, pretoze este nemame zavedenu elektrinu - vsetko zatial robime pomocou elektrocentraly.... ..psa by som tam nedavala....takze asi niekto na strazenie - uvidime...
Odpovedať
Profilova fotka
podobne ako vacsina - pekne ohradeny pozemok a najma - teraz v sobotu nam montovali okna a zarovno s nimi alarm.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Skoda ze na Loovensku mame take zakony, ze zlodej je viac chraneny ako obet. To by ma zaujimalo, ako je to v Rakusku, ci aj tam musia chranit svoj majetok pomaly so zbranou v ruke ako tu.. Milujem tuto spravodlivost, ale kazdopadne drim palce nech nikomu nic neukradnu..
Odpovedať
Novostavbu ochrániš najlepšie tak že tam nenecháš nič na ukradnutie. Všetko musí byť hneď namontované aby sa im maximálne sťažila robota na kradnutie. Ale ak tam máš fajnové veci ktoré stoja za ukradnutie ani alarm nepomôže. Budeš tam musieť niekoho nechať strážiť na brigádu si niekoho daj.
Odpovedať
ja som dal poistiť dom hneď ako mi namontovali okná, neviem či alarm je na všetko ... kamarát má alarm a občas sa mu stane, že mu to signalizuje na mobile a tak sa vozí hore dole a zlodeja nikde :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?