Akého dodávateľa Heluz z okolia Zvolena?

Ahojte vsetci:) no konecne sme sa uz aj my pustili do stavby nasho hniezdocka, dneskom!.)Viete mi poradit nejakeho dodavatela HELUZ ak ste z neho stavali a mate prehlad, staviame medzi ZV a BB, ja uz som sa tiez s nejakymi stretla aj na vystavach ale ocenim vase skusenosti, aj nejake cenove rozdiely ak viete, dakujem:)
Odpovedať
..naozaj nikto nic neviete?:( Zistujeme, ze ich tu nevieme zohnat, a nechceme velmi z dialky ak by nahodou daka pochybila aby nebol problem dokupit...Skoro nikto nad neodpovedal na ponuky CP heluziek alebo v stavebninach ZV, BB ich nemaju..:( Staviate niekto z takychto ehal??Odkial ste ich brali???Dakuejm, kazdu radu ocenim.
Odpovedať
ahoj, ja skusenosti nemam ale mohla by som ti povedat aspon ohladom ceny. Prave sme si davali vypracovat cenove ponuky na heluz a jednoznacne najlepsiu cenu sme dostali z internetovych stavebnin. Porovnatelne dobru cenu sme dostali aj zo stavebnin az v Ziline. ak by si mala zaujem tak ti mozem premailovat cenovu ponuku mame to na family,Sti aj PLUS obvodove tehly sirky 38. vela stastia pri stavbe
Odpovedať
@vivien28 U Heluzu si zistite, kto všetko od nich berie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som najprv zadal ponuku cez internetový dopytový portál, no bol som nemilo prekvapený. Poslali to asi 180 firmám a ja som dostal minimum ponúk, ak nerátam čo mi ponúkali všetko možné, len nie to čo som chcel. K tým cenám, rozdiely boli minimálne, nakoniec som objednal v jednej česko slovenskej sieti stavebnín. Rozhodlo to, že mi vykúpia nazad palety a pobočku majú aj v našom meste, takže s tým nebude problém. Len za palety som platil 660eur, čo nie je zanedbateľná položka. Z tých stavebnín teraz beriem aj ďalší materiál a mám už slušný rabat.
Odpovedať
este som zabudla napisat, ze na zaciatku som to zaslala na nacenenie priamo do Heluzu tam mi to prepocitali na tehlu lebo vo vykaze vymer sme mali Ytong Lambda. Ked mi prisla od nich cenova ponuka tak som ich poziadala, nech to v okoli mohlo mesta rozposlu stavebninam. Tie mi nacenily heluz s vyssou zlavou. Na stranke Heluz.sk je v obchodnych podmienkach (alebo nieco take)zoznam stavebnin, s kt. maju zmluvu a je to rozdelene podla miest tak sa v tom krasne da vyznat. Treba sa len tomu venovat. Ja uz cca mesiac zhanam a rozposielam podklady na nacenenie. Vela stastia
Odpovedať
@tinaja Máte systém. x-)
Odpovedať
@tinaja dakujem ti velmi pekne, budem ti vdacna ak mi to preposles(mozes aj ako internu postu alebo ti napisem mail do internej posty ja:) bo neviem ci sa tu daju aj prilohy pripojit). No my sme tiez oslovili uz dost stavebnin ale len v nasom okoli, aj dnes som to obvolavala a nikto nic okrem MPL stavebnin, skusim este raz pozriet tu stranku Heluz a zistit s kym maju zmluvy. Aj vam zelam vela pevnych nervov pri vystavbe :-)
Odpovedať
@cmirko Presne, my mame takuto skusenost tiez, ale snad to zozenieme za rozumnu cenu a v blizkej vzdialenosti.
Odpovedať
@blacksr System mame, problem je asi inde :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?