Aká je kvalita stavebného materiálu z Poľska?

má niekto skúsenosti s nákupom stavebného materiálu v polsku???aká je kvalita???vraj sa tam teraz oplatí nakupovať a pri velkom množstve to aj dovezú...
Odpovedať
1
2
5
Profilova fotka
hanculka • 27. feb 2009 o 17:55 ahojte, vie mi niekto poradit čo sa da nakupit v Polsku lacnejši? počom su tam tehly?
Odpovedať
mi chceme stavat tento rok boli sme v polsku a ceny su tam neuveritelne asi tretina toho co sa da kupit tu material ten isti co najdes aj v slovenskych obchodoch doprava nieje moc draha a ked nakupis viac tak nieje problem doviest hlavne nechod na trh no noveho targu ale po stavebninach a klasickych obchodoch . My určite nekupime na slovensku ani žiarovku tie ceny su proste neporovnatelne.
Odpovedať
no keby ste sa trosku rozhliadli po slovensku,zistili by ste,ze sa da kupit aj kvalitnejsi material ako polsky a za porovnatelnu cenu.sam som sa rozhodoval ci kupim v Polsku,Slovensku,Cechach alebo Madarsku.nakoniec kupujem na Slovensku,dokonca tam kde byvam mam urcite lepsiu ponuku ako v Polsku,Cesku,Madarsku a mam istotu,ze tovar mozem reklamovat,mozem ho vymenit,nebudem mat problem so zalohovanim paliet a ich vratenim,nebudem sa bat,ze za peniaze,ktore zaplatim dostanem iny alebo poskodeny material.ked som si zobral do uvahy vsetky pre a proti,spocital ceny DPH,zlavy,dopravu,akcie,poradenstvo jednoznacne mi vyslo aby som kupil material tu.
Odpovedať
Ja som bol min. tyzden v Nowom Targu, pozeral som sa po materialoch. Kedze chcem stavat s Ytongu, pozeral som sa po nom, ale nikde v stavebninach som ho nevidel iba polske nahrazky a to nechcem. Takze nakoniec som zvazil ze murivo kupim u nas, ale ostatne veci (sanita, stierky, podlahy, obklady, sietky, elektro mat. .....) je tam neporovnatelne lacnejsie. Bol som v obchodoch Castorama a Merkury Market. Tak toto nakupim tam. Llen aby vydrzal dobry kurz a poliaci nesli s cenami hore.
Odpovedať
ahojte všetci, ja uvediem príklad. My už máme hrubú stavbu ale známi chcú stavať z Porothermu, tak ako my a tu na SR im jednu tehlu 44 ocenili na 68 SK a to vraj super cena, lebo je to bez DPH. V Poľsku sme videli Porotherm 44 za 34 SK v prepočte, takže určite vidíte ten rozdiel. Ja som teraz v pondelok bola na spotrebiče, kupila som napr. Elektrolux rúru za 9500Sk, a tu stojí presne tá istá 20-23tis. Takže si myslím, že tu nie je čo riešiť. PA ;-)
Odpovedať
Dnes som bola v Poľsku. Ceny pre porovnanie: Ytong m2 v Poľsku 31,53€ /950Sk/ - na slovensku 44,31€ /1335Sk/. Lepiaca malta Ytong v Poľsku 20kg vrece 152Sk- na slovensku 17kg vrece 173Sk. Zabezpečia aj dopravu.
Odpovedať
Profilova fotka
sepelka, v ktorom meste ste boli a v akom obchode? My sa chystáme prerábať kúpelňu, tak zháňam, kde sa dá čo lacnejšie kúpiť. A ako sa dá platiť? a lepšie je ako v eurách alebo zmeniť zloté? Prosím , poraďte aj ostatní, čo máte skúsenosti s nákupmi.
Odpovedať
Boli sme v Krosne v stavebnom centre Budomat.Oplatí sa zmeniť zlote.Kúpiš tam materiál na hrubu stavbu. Zdravotechnika sa dá kúpiť v Merkury markete.
Odpovedať
a ake rozmery ma ten Ytong? predpokladam ze vyska bude ina ako u nas 249mm
Odpovedať
vyska je v Polsku ak sa nemylim 200 mm.radsej by som kupil na Slovensku.potom si buchat hlavu cely zivot pre desat dvadsat tisic korun.
Odpovedať
áno výška je 200. Prečo? Je rozdiel či budeš mať na 1m vysokej stene 4 alebo 5 tvárnic?
Odpovedať
V česku je lacnejšie aj v B maxe ako na slovensku. Prečo asi???? porovanajte katalog čz /sk Levňáci Vám izolačnu vatu , polystyren . CDčka až za 40% slovenskej ceny radi dovezú... Podlahovka (kúrenie) je tuším lacnejšia na slovensku - dúfam, že sa nemýlim Hodne času stravte porovnávaním cien ale oplatí sa! - konštatujem, že slov. dodavatelia sa tuším ešte väčšinopu neprebudili
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
brkoslav ma pravdu s tym materialom aj tu sa da nakupit lacno a hlavne kvalitne co u poliakov sa neda povedat oni skopiruju vsetko 8-)
Odpovedať
je to super ze sa da vsetko nakúpit lacnejsie, ale kolko casu clovek potrebuje aby prepocital ceny, isiel tam, hladal obchody, pozeral co kde majú............ my uz bývame a na nábytok sme chodili do nového sanczu, ale uz ma to nejako prestava bavit hoci sa da kupit lacnejsie ale ked neviem kde ist to ma dost unavuje. za jeden den clovek vela nestíhne. preto je aj takáto debata dobrá aby si ludia poradili ze kde, čo a ako........ Vela stastia pri nákupoch v polsku.
Odpovedať
Profilova fotka
Viete mi poradit kde dobre kupit podlahovina a dlazbu??? Plavajucu podlahu... Ak sa da aj sem aj ip. Asi nestiham kontrolovat vsetky temy kam pisem. Dakujem...
Odpovedať
Co je pravda na tom, ze pri nakupe nad cca 1000Eur sa da poziadat o vratenie DPH? Vie o tom niekto?Dakujem
Odpovedať
Ak viete dobre vyjednavat,tak v dnesnej situacii dostanete taku cenovu ponuku na slovensku ze na polsko hned zabudnete,obchodnici sa teraz o zakaznika byju,ved si len kliknite na daku stranku,vsade zlava,akcia...
Odpovedať
kupovali ste niekto krytinu v polsku?
Odpovedať
Profilova fotka
kikina30 • 16. mar 2009 o 15:34 Akú mate skúsenosť z poľským cementom? Alebo dajte typ na lepší. Za odpovede a reakcie vopred ďakujem. espa • 19. mar 2009 o 22:13 (Príspevok bol upravený adminom, lebo nebol v súlade s pravidlom Nevkladaj kontaktné údaje firiem) skus si kliknut na allegro
Odpovedať
Profilova fotka
pajty • Dnes o 11:07 ahojte chcem sa Vás spýtať, či ste niekto kupovali tehly porotherm v posľsku a ak áno za akú cenu, mne včera ponúkli 44 za 49 sk, tu ešte váham ale o škridle u ža mám jasno tú budem kupovať v posľsku (zrejme NELSKAMP) tu víde niminálne o1/2 lacnejšie ako napríklad od Bramacu, pajty • Dnes o 11:24 aj keď ja budem brať asi na 99% HELUZ, ale ešte čakám na tú cenu akú su predstavujem ja, pretože ponuky ktoré som dostal sa mi až tak nepozdávajú, ale verím a som si istý, že tá najlepšia ešte len príde, brkoslav • Dnes o 11:31 to je za aku zlavu ponuka co si predstavujes? pajty • Dnes o 11:51 ahoj brkoslav, ponúkla mi 38%, potom 41% a teraz 43%, a moja predstava je tak 45-47%, uvidím ako na conecu a ty ako ideš riešiť krytinu, pajty • Dnes o 11:54 Tá škridla NELSKAMP teraz pozerám, že tu na Slovensku víde ešte viac ako 100% viac ako tá istá v Poľsku xnitramx • Dnes o 17:55 ahoj a to kde ste nasli konkretne ceny na Slovensku a v Polsku, som to prekutal cele a nic sa mi nepodarilo take najst...dakujem pajty • Dnes o 19:32 tak tá krytina NELSKAMP stačí kuknúť na net a sobotu som bol v Polsku a tam je to minimálne o 1/2 lacnejšie ale len škridla, pajty • Dnes o 19:34 boli sme v Bielsko Biala a Polský Tešín
Odpovedať
Ahojte to ste nikto nekupovali materiál v Polsku?
Odpovedať
Dnes sme dostali stavebninách zľavu na tehlu Heluz 49% na obvodové tehly dostal niekto viac !
Odpovedať
Na západnom slovensku .
Odpovedať
52 na zapadnom slovensku
Odpovedať
Mozes napisat do ip kde,a ktore stav.
Odpovedať
prosím o kontakt na stavebniny v poľsku
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kupoval niekto z Poľska krb alebo plynový pec na kúrenie. Ak áno v ktorom meste
Odpovedať
kúpiš v ktoromkoľvek nákupnom centre podobnom ako nás Baumax a výber je celkom dobrý. Ceny neviem, lebo nebudeme mať v dome, ale typy boli naozaj rôzne / moderné aj rustikálne,... /a myslím, že aj výber bol široký. Takéto centrá sú naozaj v každom troška väčšom mestečku.
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?