Vodný kameň a obklady Peronda Bourgie

Dobry den, mate prosim niekto skusenost s danymi obkladmi? Ich struktura nie je ani leskla, ani matna, ale skor taka porovita - drsnejsi povrch. Farba je bledunka. Mame obavy, ci sa na ich povchu nebude usadzat vodny kamen. Vedel by mi niekto poradit, kto ma skusenosti aspon s takym povrchom v kupelni? Je to nasa prva kupelna, tak nemame vobec sajnu, co to obnasa a nerada by som bola potom v slzavom udoli :) Dakujem velmi pekne vopred :)
Odpovedať
Profilova fotka
Konkrétnu dlaždicu nepoznám.Pokiaľ budete pravidelne kúpelňu čisťiť a umývať ,čo asi určite budete ,tak žiadny kameň sa usádzať nebude.
Odpovedať
Ono je to asi tazko vsetko posudzovat:) Jedna skupina vravi, ako su dobre leskle, ina ze leskle su hroza cistit a lepsie su matne, kto sa v tom ma vyznat. Len taka investicia si prosi i adekvatny zaujem :) Samozrejme, nechceme travit 1/2 casu len drhnutim oprskanych obkladov nad umyvadlom alebo vanou. Ja by som sa osobne toho nebala, lebo teraz mame v podnajme obklady, ktore su polomatne-pololeskle a nemam ziaden problem, ale toto je uplne iny povrch..na povrchu su take drazky, a ked tam ostane po tyzdni ta ocakana voda nad vanou napr. tak neviem, ci to pojde len tak easy umyt :) A utierat sa mi to po kazdom sprchovani asi nechce :) Cistenie ako cistenie :D Preto by som bola rada ak ma niekto podobny material obkladov ..:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@makowska Ako ste sa nakoniec rozhodli? Kúpili ste tie obklady? Sú pekné a tiež nad nimi trochu váham
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@makowska @evaso tiež nad nimi uvažujeme. Ako ste spokojné? Vidieť tam tie prskance od vody. Ďakujem pekne
Odpovedať
@mojinecka nakoniec sme spravili bielu kúpeľňu. Myslím si, že fľakmi od vody pri bežnej údržbe nebudú problémy ani pri tomto type obkladu. Je nádherný.
Odpovedať
@evaso dakujem velmi pekne za odpoved
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?