Vizualizacia kupelne

uz som tu pisala,prosim Vas kde ste si davali robit vizualizacie kupelni,kde ste boli spokojni,my sme si sali urobit v SIKO,tak ako sme to s tou pani zadali aj tak mi to urobil za 75euro,nic navyse nic profesionalne,som sklamana,poradte mi kde si mame dat urobit navrh?
Odpovedať
toto isté sme mali aj my...ked som povedala, že tu daj obkladačku tak dal....hrozný prístup....nakoniec sme boli v Armaturex Martina Benku-BA....mali sme viacej sedení, tiež velmi nenavymýšlala, nakolko sme nič náročné nechceli, ale mala som pocit, že ju nezaťažujem a každú zmenu robila ochotne. Nakoniec nám objednávala všetko, a doobjednávala a aj reklamovala rozbité kusy. Bola velmi ochotná. Zálohu, čo sme dali za prvý návrh sme si vybrali vo forme obkladačiek do malého WC, kde sme si robili návrh sami.
Odpovedať
Profilova fotka
@2013dolly ja este jednam, ale v zasade sme sa dohodli ze mi to spravi zadara, dotiahne az kym nebudem spokojny a potom objedname, on jedna seriozne a ja tiez, nakupim u neho material a aj majstrov asi pouzijem jeho. ale dopredu som mu povedal ze vopred za navrh neplatim, ved co keby to odflakol alebo nevedel robit navrhy ?, zatial mame asi 4 verzie, ale len minimalne rozdiely vo velkosti kachliciek a jednom vzore kachliciek, tj vyzor kupelne sa nemeni, ten je uz dany ..
Odpovedať
Neviem, ako je to teraz. Ale my sme si dávali robiť návrh 10 rokov dozadu. Platili sme vtedy ešte v Sk 1500 a keď sme od nich zobrali materiál, tak nám to odrátali. Mladá slečna nás tak prekvapovala návrhmi, že naozaj sme boli spokojní. Vymyslela nám niku s obojstrannými policami. Teraz sme si dávali ohodnocovať byt a veru to bolo k plusu, ako je prerobená kúpeľňa.
Odpovedať
@2013dolly My sme mali zo Sika rovnako zlý pocit- ich vizualizacia bola zla a neporadili nám vôbec. Nakoniec sme skončili v menšom studiu- Kúpeľnove studio in na Záhradníckej Ba ( neviem odkiaľ si) a aj ked je to zatiaľ len vizualizacia, sme veľmi spokojni. Dufam, že to tak vyjde aj v skutočnosti. Ale naozaj nám poradili všetko od ladenia farieb, cez samitu až po úpravy miestnosti. Sice to trvá dlhšie, ale verím že výsledok bude stat za ten čas.
Odpovedať
dakujem Vam za informacie,a budem rada ked sa mi este niekto ohlasi,asi to mensie studio bede najlepsie
Odpovedať
@2013dolly a navrh by mal obsahovat ''pokladaci plan'' podla ktoreho sa objednava mnozstvo materialu a ''majster'' poklada, dobra firma ak u nej beriete material vam sumu za vizualizaciu odrata.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@mata275 ahoj ako ste nkoniec boli spokojni? A kolko vas vysla ta vizualizacia? My si chceme dat urobut vizualcizciu, bo riesime v hrubej stavbe ci oddelit zachod od kupelne alebo to nechtat dokopy,,
Odpovedať
@sussie259 ano, velmi. Vizualizacia tusim 100,ale to sa potom odratalo z ceny. Velmi ochotny chalan, bol sa niekolkokrat dokonca lozriet na prerabku a vsetko sme s nim mohli cely cas konzultovat. Fakt nadstandardny pristup. S kupelnami sme velmi spokojni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?