Kto vyrába veľkoformátový obklad?

Dobry den, vedeli by ste mi poradit vyrobcu bud keramickeho obkladu alebo gresu, ktory by vyrabal obklad az dlzky 1,3m? Chceli by sme takyto obklad pouzit na krb, ktory ma sirku 1,3m a nechcem ho nadpajat. Dakujem vopred za tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
Akože... je to krásne. Na tej štylizovanej vizualizácii... Akože každý riadok z 1 kusa... Ale bude to určite stáť nenormálne prachy..... Ide o to, aby to veľa stálo....? :-D Keby to bolo z menších kusov a boli tam tie čiaročky a stálo by to 1/4 toho, čo bez čiaročiek, aj tak to chceš.......? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka2009 skus pozriet sem http://www.novabell.it/index.jsp?lang... ci nieco nenajdes ja som v BB od nich kupoval podlahu. Ale cim dlhsia a uzsia podlaha tym katastrofalnejsia cena, lebo je to problem vyrobit.
Odpovedať
Dakujem za tipy, skusim pozriet.... Samozrejme, ze ak by bola cena prehnane vysoka zmierim sa aj so zvislym sparovanim, ale zase nie je to taka velka vymera...
Odpovedať
@ivka2009 na vizu to vyzera krasne... nasla som nieco taketo http://elkem.sk/laminam/galeria.html , mozno to pomoze.. vyzera to clekom fajn . a cena ? myslim, ze pod 200 € m2 to nepojde.. ale to je len moj nazor, po tom ake ceny velkoformatovych obkladov som videla. a ci je to drahe ci lacne, to musi kazdy usudit podla svojej penazenky :-D
Odpovedať
a cetrisove dosky by to nevyriesili? isto najdes vyrobcu aj dlhsieho obkladu, da sa az do 3m... aj 150 som videla, ale to by chcelo top obkladaca, kt. by ju vedel narezat na rovnake pasy... drzim palce... vizu je uuuzasna!
Odpovedať
pri tej dĺžke nebudeš mať veľa na výber, najdlhšie čo som videl boli 122cm aj to len 2 dekory. Asi by som tiež hľadal v inom materiáli, napr. cetris, MgO dosky, ale to už nie je len o nalepení.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@ivka2009 Ahoj, prosim Ta ako ste to nakoniec vyriesili? Dali ste tie laminam? Nam architekt tiez navrhuje velkoformatovu na podlahu v kupelni, som zvedava. Hlavne na cenu. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
V Maag maju velkoformatove dlazby. Najvacsi rozmer 320x 160cm, rozne dekory (cement, mramor..)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?