Stolar na obklad schodiska - Kosice alebo vychodne SK

Profilova fotka
Ahojte, poradite prosim stolara z vychodneho SK na obklad schodiska? Dakujem
Odpovedať
@collett Ahoj, konkretne Ti neporadim, len teraz riesime to iste a bolo nam odporucane nech to nerobi stolar, ale "parketar", vraj u stolara nie je zaruka ze drevo nebude pracovat a krutit sa. Ale neviem ci to tak je. Lebo vies, po par rokoch koho budes nahanat. Urcite radsej niekoho kto s tym ma dlhorocne skusenosti, lebo technicky to oblozi kazdy stolar.
Odpovedať
Profilova fotka
@maminecka2 ahoj, Parketar? To som este nepocula a teda nenapadlo by mi to. Skusim sa teda zamerat aj na tychto :) Dakujem za reakciu.
Odpovedať
no to su novinky....že parketar vie lepšie obložit schody ako stolar ? ...to som veru ešte nepočul
Odpovedať
@martinmatko @collett Ani ja nie x-) Ale problem nie je v obkladani, ale v tom dreve ako je vysusene, upravene. Ale nevyznam sa. Nam architekti zohnali firmu, ti dali cenovu ponuku a my teraz premyslame ci to je vela alebo nie :-) Len sme si chceli dat nacenovat aj u stolarov a odporucili nam dat si na to drevo bacha. Urcite bude najlepsie nech to robi niekto kto to realne aj dlhodobo robi.
Odpovedať
@maminecka2 jaj tak... to maš tak že stolar by to mal vediet lepšie spravit lebo ma daleko vačšie možnosti, obložit ti to stolar može tak drevom ako aj parketami. parketari zvyčajne maju len obmedzene možnosti naradia a skusenosti s inym ako s podlahou..(cest vynimkam) a pri schodoch to prave často treba vediet dorobit kadečo ine , doplnky , ako len podlahu
Odpovedať
@martinmatko nuz ja ozaj neviem, nam tato firma dodava len toto. A zasa ina firma drevene lamely na zabradlie a skrinu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?