Skúsenosť s Keramikou Soukup - rozbitý obklad

Ahojte, pred 5 tyzdnami som objednaval od Keramiky Soukup obklad a maju mi ho dnes vecer doniest. Zlata pani na telefone zo Soukupa mi prave volala, ze sikovnemu skladnikovi pri nakladani padla jedna cela bedna a rozbila sa tam aj cast mojho obkladu. Udajme mi do Piatku expresne objednaju a dodaju rozbity zvysok. Dnes si mam prebrat tu nerozbitu cast, jedna sa udajne len o jedno rozbite balenie. Kedze ide o pomerne drahsi obklad (28e/m2) zaujimalo ma, ako to bude s farbou a cislo sarze, kedze sa stava ze farby mozu napr o pol. tonu namiesat tuhsie /slabsie. Pani mi prizvukovala, ze v Piatok dojde urcite dodatocny obklad rovnakej sarze a farebneho odtienu. Vzhladom na vzniknute problemy som pozadoval aspon dovoz zdarma (10e). Bolo mi povedane ze dnes mam dovoz zaplatit a v Piatok to bude zadarmo - uzasny pristup k zakaznikovi. Mam teraz obavy, aby nahodou aj ina bednicka nebola puknuta ( napr ze ju z tej padnutej bedni vybrali a vyzerala ok, tak ju nalozili a pritom napr v strede mozu byt 1-2 ks obkladu puknute). Kedze cely naklad vazi na papieri 780kg, je nerealne otvarat 40 baleni a pozetat kazdy jeden kus obkladu. Nikto to uz nezabali spat. Aky je spravny postup reklamacie v pripade, ze pri obkladani najdu robotnici puknute kusy obkladu, pripadne ak ta jedna bedna pride v inej farebnej skale ? SOUKUPA UZ NIKDY VIACEJ !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Z tohto dovodu som si vybrala firmu u nas v meste co predava obklady. Zvysne cele balenia mi zobrali naspat, ked je nieco rozbite bez problemov vymenia...
Odpovedať
@qubik celkom som nepochopil ten vykrik na konci. Ty si ako ten zajacik, co si ide lopatku pozicat... este si ten obklad ani nevidel, ale uz nadavas, ze to bude vsetko urcite porozbijane a nebudu sediet sarze a neviem co.
Odpovedať
@gashtaan Ten vykrik na konci ma svoje opodstatnenie, pretoze nik zo zamestnacov sa ani neracil ospravedlnit za vzniknuty problem. A telefonická kominikacia od vzniknutej udalosti s nimi tiez nie je nic moc. A svoju nespokojnost prejavuje preto, lebo cakas na nieco 5 tyzdnov a nie je mozne narychlo dobjednat dodatocny obklad aby sme nekomplikovali pracu i obkladacom.
Odpovedať
Ak ti garantovali, že pôjde o tú istú šaržu tak čo riešiš? Šaržu odtieň a dátum výroby, hodinu minútu sekundu a všetko podstatné o výrobe obkladu je vytlačené na každom obale krabice. Teda aspoň na našej dlažbe to tak bolo. Skontroluj a ak ti niečo nebude sedieť reklamuj. Kto nič nerobí nič nepokazí, ten skladník denne vyloží desiatky, možno stovky ton materiálu. Stalo sa, život ide ďalej a iste tam pôjde aj tvoja stavba.
Odpovedať
To nejde o zamestatnca kt. sa to udialo, tu ide o to ako sa chova Soukup. V priebehu dna nam zamestnanec oznamil ze nas obklad padol zamestnancovi. Po niekolkonasobnom telefonate do predajne nam nasa slavna objednavka bola dorucena. Trpezlivy zamestanac nam pri vykladke zahadne oznamil, ze nasa dlazba bola zo strany kolegu len premiestnena na inu paletu a tak si mysleli ze padla :) :) divna info ktora nam bola postupena ;D:D pri prvotnej obhliadke bol najdeny vadny kus kt. bol na mieste vyreklamovany. Rovnako nam sofer povedal ze v Ziline je uvedena dlazba rovnakej sarze, tato informacia nas zaujala a rozobrali sme celu objednavku a kontrolovali kazdu dlazbu a obklad, nasli sa i tu prasknute kusy, ktore zas reklamujem.
Odpovedať

Odpovedať
Ked niekedy vidim ako skladnici manipuluju s paletami tak by som im s prepacenim nasral do ruk. :-)
Odpovedať
@serzo33 ... tak neviem, no v škole sme to ako chlapci a neskôr aj ako chlapi vždy riešili vzájomnou po papuli. Ale bacha všetky stavebniny majú už dnes kamerami-monitorované skladové priestory a dobe platnosti zákonov homosociopsychopatickej EU by ťa napadnutie či obdarovanie "exkrementom" skladníka zvlášť v "pracovnej dobe" mohlo vyjsť draho. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?