Sklo ako obklad v sprche a za vaňou

Profilova fotka
znovu sa pohravame s touto myslienkou, co si o tom myslite? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Otras na udrzbu. Robil som jeden barak, za vanou cela stena bola zrkadlo... Vecne to mali zacapane...a to mali upratovacku 2x tyzdenne...
Odpovedať
mne bohate staci sklo ako zastena. mat ho este na stenach kolabujem a to mame vodu tvrdost 7-9. Mame mozaiku-hnedo,bielo,siva, sklenenu mozaiku -zlta a gres-vanilka dobre sa udrzuju vseky. Niezeby tam vodny kamen nebol,ale nevidno ho. ktovie ako vidno kamen na nejakom farbenom skle.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 @atlaska tiez si myslim, ze asi s tou udrzbou to bude otrasne, ale strasne sa mi to paci ;-)
Odpovedať
@atlaska veru,veru...a ja mám problém už aj obyč.pohár umyť bez myčky...nie to ešte zástenu....och bože...
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko do sprchy asi moc nie, naozaj by bolo zložitejšie na údržbu a po každom sprchovaní by si musel človek obetovať 1min. na zotretie stierkou.. Ale za vaňou ak primárne slúži na relax, teda kúpeľ je to veľmi dobré riešenie. Bežne sa používa Lacobel a je to naozaj efektné. Pre inšpiráciu: http://www.kupelnovy-manual.sk/biely-... Samozrejme vyvarovať sa tmavým farbám, kvôli spomínanému vodnému kameňu. Inak čistenie skla na stene je veľmi jednoduché, pretože má veľmi nízku pórovitosť v porovnaní z obkladom a dá sa jednoducho zotrieť a vyleštiť...
Odpovedať
Pouzite sklo s povrchovou upravou ktora odpudzuje vodu, alebo nano pripravok s touto vlastnostou a budete spokojni. Je 21. storocie - uz je vymyslene vsetko na vsetko len treba hladat informacie.
Odpovedať
Profilova fotka
@janspanik tiez si myslim, ze ta sprcha asi nebude velmi prekticka s tym sklom, ale tvrdia mi , ze to dnes uz ma taku upravu, ze tam tie flaky nebudem vidiet, ale kedze chcem sivu farbu, tak o tom dost pochybujem a vana je volne stojaca takze tam sa toho neobavam , ale kedze to je jedna stena tak preto tato dilema ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko povrchová úprava má jedinú funkciu, a to: Vytvára na skle vrstvu, ktorá dopomáha vodným kvapkám prirodzene (pomocou gravitácie) stiecť. Čím menej ich zostane a uschne na skle, tým menej fľakov z vodného kameňa zanechajú. To je všetko. Pravidelným čistením skla je životnosť tejto vrstvy 1-2 roky a potom má materiál, ktorý bol ošetrený takouto úpravou už len svoje vlastnosti. Takže asi tak :) A ak má byť sklo sivé, tak by som to rozhodne neodporúčal... K voľne stojacej vani je to naopak super riešenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janspanik dakujem za vysvetlenie , pomohol si mi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cappucinko Rado sa stalo ;-) Ak budeš mať ešte nejaké nejasnosti, kludne napíš, alebo kukni môj web, tam je toho ohľadom podobných otázok neúrekom :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?