Rohove listy - co obnasa oprava

Dobry den, prosim o odpovede tych, co sa vyznaju, najlepsie s tym aj pracuju. Do kupelni sme si vybrali L-kove plastove, event. nerezove rohove profily (nerezove za predpokladu, ze L-kove budu uzke, kedze obklad bol dost hruby a vraj sa plastove vyrabaju iba 10mm siroke, nerezove aj sirsie). Kupelne su takmer hotove a su tam tie oblukove biele listy, ktore som hned v uvode pri objednavke zamietla, v objednavke mame L-kove. Ak im to dame prerobit, je sanca, ze to bude dobre vyzerat? Predsa len to budu musiet vysekavat. Ide o primurovku s umyvadlom, wc, sprchacom, tiez okolo okna. Mam z toho hlavu ako melon, kupelna je moderna a tieto listy ma dorazili teda...
Odpovedať
@kikuleenka nevidim dovod, preco by to nemalo vyzerat dobre, ked sa to prerobi... ale minie sa kopec materialu naviac na tieto dorezavacky.
Odpovedať
Samotrejme že sa to dá. Ak ešte nemáš vyšpárovanu kupelňu vôbec to nie je problém. Aj lepidlu pár dní trvá kým celkom vyschne a vytvrdne. Ak je to ešte čerstvé dajú sa obkladačky celkom pekne vybrať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?