Realizácia kúpeľne

Prosím, vedel by mi niekto poradiť overenú firmu na realizáciu kúpelne - obklady, osadenie sanity, sprchoveho panelu? Súrne - zlyhala mi pôvodne dohodnutá firma a materiál je objednaný na začiatok decembra - 47-48 týždeň. Prosím len tie, s ktorými ste boli spojní. Ďakujem
Odpovedať
zabudla som lokalizovat - Bratislava
Odpovedať
Teraz pred Vianocami? Posunte to na februar, ak nechcete prist o nervy
Odpovedať
@caoli my sme prerobili s touto firmou http://www.siko-kupelne.sk/realizacia/ tato firma sa specializuje vyslovene na kupelne, hygienicke priestory. Robia zakazky aj vo velkych centrach, office budovach. Preto sme sa rozhodli pre nich. Boli sme spokojni. Musim vsak upozornit, ze na termin sme si museli pockat, avsak prerabali sme v Sept. Skus im zavolat
Odpovedať
@leushkka prave to je ta firma (Moderny byt - nie je to priamo siko, ale len firma, ktorej posielaju zakaznikov), ktora nam zlyhala. vsetok material mame nakupeny od siko, ale predbezny dohovor na realizaciu uz neplati. zrazu ponukaju termin az na februar. a dovtedy cakat proste neprichadza do uvahy.
Odpovedať
@peto99 o nervy som pridena uz aj tak, nielen kvoli kupelni. na ulici sa v zime byvat neda, ani sa chodit umyvat do Dunaja.
Odpovedať
Znie to, zial, neprijemne, ale pokial poznam situaciu s majstrami, do januara az februara zrejme nikoho slusneho nenajdete. Alebo sa nebude dat na vysledok pozerat.
Odpovedať
@caoli vy ste boli dohodnuti na zakl. predbezneho dohovoru ? My sme mali vypracovanu cenovu ponuku, povedali kedy bude termin realizacie a zaplatili sme zalohu. Myslim, ze sme cakali taky 1,5 mes. na zaciatok prac. - pred tym sme vybavili vsetko vyssie spomenute. Ak ste mali zlozenu zalohu atd, cim dovodili posun prac?
Odpovedať
@leushkka u nas zial do toho vsetkeho nevhodne vstupili procesy, ktore je potrebne absolvovat na to, aby bol byt vo vlastnictve a aby miestny urad udelil suhlas s jeho rekonstrukciou. najma ten posledne menovany sa nevyjadril viac, ako 2 mesiace. cela situacia je proste komplikovana z viacerych hladisk, preto sme zistovali realne moznosti este skor, ako bol vypracovany navrh a zlozena zaloha. je zbytocne to uz teraz rozoberat, proste stalo sa, co sa stalo a potrebujem situaciu neokladne vyriesit.
Odpovedať
@caoli behni do Empiria na Vajnorskej a spytaj sa, ci ti mozu niekoho odporucit /pomoct najst a potom obvolavaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@caoli mam jedneho obkladaca a vlastne urobi vsetko aj murarske prace atd.je z dunajskeho klatova.
Odpovedať
Profilova fotka
@caoli posielam ti nejake fotky ale mam malicko http://www.zlateruky.sk/remeselnik/17... https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.ne...
Odpovedať
Profilova fotka
@caoli https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.ne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?