Rako Vanity

Kupil som obklad Rako Vanity, nemyslim si, ze podla ceny to je nejaky lacny smejd, no ked som si par tych obkladaciek premeral, su rozne poprehybane do obluku... na 40cm to spravi asi 1mm. Je to normalne? Pozeral som technicke normy co maju na stranke a podla toho je to v poriadku - do 1.6mm.
Odpovedať
@gashtaan Ahoj, kde si kupoval tie obklady? nejaky e-shop alebo priamo na predajni ? Tiez mam v plane kupit RAKO Vanity ale po precitani tvojho prispevku mam trosku obavy :-) Tiez som ich bol pozriet na predajni a jedna kachlicka mala hrubku 5 mm, dalsia 6mm a podobne tak teraz neviem ci to risknut.
Odpovedať
@axterix v predajni, konkretne Siko... ostal mi jeden balik toho sedo-hnedeho obkladu a nechceli mi to zobrat spat, aj ked vsade sa hrdia s tym, ze tovar je mozne vratit. Vraj tento obklad uz vypredavaju a preto ho nechcu. Potreboval som 2 baliky, museli to na sklade poskladat zo 4 balikov, lebo ich mali porozbijane.
Odpovedať
@gashtaan Dakujem za tvoju reakciu aj ked ma to velmi nepotesilo lebo prave v Siko som sa chystal nakupit. Po precitani par diskusii mam obavy nakupit obklady a dlazbu aj v nejakom e-shope aby som nahodou nedostal 2.triedu za cenu prvej. No nakupim asi v Siko ale vyberiem radsej teda inu seriu od Rako.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?