Prehodenie kuchyne

ahojte chcem sa spytat kto ste menili dispoziciu bytu co vas vysla prerabka.? Chceme dat kuchynu na opacnu stranu domu (oproti kde je teraz) a chcem sa spytat ty ktorý ste to robili co vas vysla pripojka na odpadpad ? a napojenie vody ? chceme dat kuchynu do izby kde bola povodne ale majitelia domu ju prehodili na opacnu stranu, no my ju chceme spet.
Odpovedať
@nikushka2521 Ten byt - to je v bytovom dome? Alebo to je rodinný dom? V každom prípade - otázka za milión. Môže to stáť 1000 €, ale kľudne aj 10 tisíc. Nemáme tušenia, aký je stav teraz, a čo všetko bude treba urobiť. Prípojka na odpad stojí pár desiatok € - kúpiš 10 metrov potrubia a máš to. Kto ti to ale urobí a za koľko? Napojenie vody detto - potrubie na vodu stojí do 100 €. Bude treba búrať steny? Kadiaľ budeš viesť kanalizáciu a vodovod? V podlahe, V stene?
Odpovedať
Môžeš pridať pôdorys ako by si to chcela? Ako je to ďaleko od odpadu, kde ho bude treba viesť a veľa iného. Tiež majstri si pýtajú rôzne, nedá sa to len tak odhadnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 na takéto otázky sa veľmi ťažko odpovedá, nakoľko závisí od rôznych veci. Tak ako napísal Chrobak, prerábka môže stáť aj menej aj viac. Záleží od toho, aký materiál budeš chcieť používať, kto ti to bude robiť, atď.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 ja som menila dispoziciu bytu a prerabka ma vysla cca 20 tisic eur. Len teda nerozumiem, ako Ti tato informacia o mojej prerabke, este k tomu z roku 2012, vie teraz pomoct.
Odpovedať
@chrobak7 budeme musiet preburat stenu medzi izbami aby vznikla kuchyna s obyvackou nakolko su to teraz 2 samostatne izby.. a jednu stenu zamurovat.. pripojku na odpad a dlazburesp nejaku podlahu dat musime ine nic
Odpovedať
a je to Rodinny dom
Odpovedať
@cielo33
Odpovedať
takto
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Je to toto? Teda ten tvoj pôvodný stav
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?