Poznáte obklad Zebrano aj v kombinácii so zelenou?

Ahojte. Videli ste niekto nazivo obklad ZEBRANO aj v kombinacii so zelenou ako napr. na linku: http://www.e-mojakupelna.sk/www-draxa... Ďakujem za pomoc
Odpovedať
Profilova fotka
@milan23 napisem to takto,neviem ci Ti to pomoze,ak ho aj niekto videl...na kazdeho posobi obklad nazivo inak....pre niekoho je pekny,pre ineho skaredy....aj keby som Ti teraz napisala,ano videla som ho,a nepacil sa mi,dal by si na mna???
Odpovedať
@kapa34 jasne to mas pravdu a vzdy to tak bude, ale je malo kombinacii co som nasiel tak preto som pisal, ci sa niekto nenajde.. pises rozumne :)..
Odpovedať
Profilova fotka
@milan23 podľa mňa výrazný a pekný vzor (či už v dreve či v obklade) je škoda zabiť výraznou farbou... myslím, že ľudia často robia chybu a nestačí im nechať v priestore jeden výrazný a pekný prvok (najmä ak ide o plochu, čo už je veru dosť pre oko :-) ) a snažia sa napchať do pohľadu mrte iných "okrás"... výsledky vidíme...alebo radšej už ani nechceme vidieť ? :-S :-D
Odpovedať
@pocem znamena to ze radia aby som nedaval do toho zelenu? ze staci zebrano krem plus hneda
Odpovedať
Profilova fotka
@milan23 to je môj názor aj rada;-) skús si aj sám dať porovnanie-jeden obrázok obklad s bezovou ci inou prirodzenou farbou a druhý obrázok kde vedľa seba budú kontrasty vo vzore i farbe...a co sa bude viac pacit tvojim očiam i duši-a tiež tvojim blizkym:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?