Pekny kamenny obklad - bez spar a spojov - bezovo hnedy

Dobry den. Hladam nejaky bezovo hnedy obklad na stenu do interieru. Oblozena stena bude mat rozmer cca 4m x 2,5 m. Hladam nejaky pekny kamenny obklad, ktory ked sa polozi na celu plochu steny, nebude vidno ziadne spary, alebo spoje. Chcem aby vyzeral pekne ako celkok, nerusivo a celistvo. Viete poradit nejaky? Alebo ukazte foto vasich stien, ci vam velmi vidno, kde sa jednotlive kusky spajali dokopy. Zatial som si vyhliadla tento: https://www.siko.sk/kupelne/vyhodna-p... aj sme ho boli pozrieť, ale z toho kusku, co tam maju vylozeny velmi nevidno, ako by to vyzeralo na väcsej ploche. Videla som raz v jednej restauracii podobny obklad, vyzeral velmi pekne, spoje vobec nebolo vidno, vyzeral akoby stena bola vytesana z jedneho kusu skaly. :) No samozrejme mi tam nevedeli povedat typ obkladu. Mate prosim niekto podobny obklad? Ako vyzera u vas na stene? Ako vyzeraju tie spoje? Dakujem za nazory a prispevky. Pekny den prajem.
Odpovedať
Najde sa prosim niekto...?
Odpovedať
@leanice je to asi kamen od vaspo, v kazdych druhych stavebninach maju vzorku mozno 70x40 cm neviem aka velka je v siku, mam taky cierny, na velkej stene sa mi to ale moc nepaci, ale to je vec vkusu ked sa to pekne zakomponuje tak to nemusi byt zle, vyzera celkom dobre je to z tych lepsich vzorov nevyzera tak umelo. V stavebninach ti daju na to zlavu zo 10%.
Odpovedať
@sysell Od začiatku som chcela celú stenu obložiť. A v tej reštaurácii to vyzerá úžasne. Ano, tento nie je taký umelý, len neviem posúdiť, či by vyzeral nerušivo v spojoch aj na väčšej ploche. Máte niekto doma obklady na stene?, ako vyzerajú na väčšej ploche? Ak môžete, pridajte aj foto. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme od Vaspo bežový na celej stene, pridávam foto
Odpovedať
@jasenie Je to tento béžovohnedý, čo som dávala na začiatku? https://www.siko.sk/kupelne/vyhodna-p... Vyzerá tak. Takto si to nejak aj u nás predstavujem... Odkiaľ ste ho prosím kúpili?
Odpovedať
Profilova fotka
Je to pekné, aspoň nám sa to páči. Manžel to kúpil v stavebninách v Pezinku, cena bola 30€/m2, vola sa to bridlica hradná hnedo-béžová . Myslím tiež , že je to ta istá . http://fasadneobklady.sk/wp-content/u...
Odpovedať
Profilova fotka
Sorry, nezobrazilo sa to 😧
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch

Odpoveď na príspevok od leanice:

Dobry den. Hladam nejaky bezovo hnedy obklad na s…
@leanice aký nakoniec máte?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?