Otázka ohľadne ceny obkladu v kúpeľni a wc.

Profilova fotka
Ahojte, mám otázku...prišiel ku nám obkladač pozrieť sa na kupelnu a wc, ktore nam mal ist obkladat, manzel bol pri nom, ukazal mu vizualizacie. Pytal sa ho na cenu, kolko by zobral za robotu... ze si to musi zratat a nacenit, povie nam nabuduce. Obklad je format 30x75. Prisiel a povedal, ze cena bude 1200 euro +- , my sme mali strop 1000 euro, ale dobre, dohodli sme sa teda na tych 1200 euro, s tym, ze je dobry a osvedceny obkladac, tak mu dame 1200 ako chce.... uz pred koncom obkladov sa zacal vykrucat a zahlasil manzelovi, ze chce 1700 eur.... on ze preco, ze ved sme boli dohodnuti na 1200 eur...on ze manzel je detailista a podobne dristy... presne vedel co ide robit, bol sa predsa pozriet na stavbe este pred zacatim prace... o 500 euro viac mi pride velmi vela...keby tu sumu 1700 eur povie na zaciatku, nasli by sme si ineho... podla Vas, co mame robit, kolko mu dat? dakujem za vase názory.
Odpovedať
dat kolko ste sa dohodli ... sak ako ked si to musel rozmysliet a preratat tak si to preratal asi dost presne nie ? ...a ze je detailista ?akoze co to chcel robit ?nakrivo ? :D ak vam vie presne povedat ze ved jolly hrany sme nedohodli tak priplatok ...a pod. ...ale ak robil len to co mal presne dane ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kuceriatko711 Zaplatiť 1 200 €. Oni to skúšajú. Nám tiež robili obhliadku, videli dlažbu aj podložie a povedali cenu. Prišli na druhý deň a zistili, že musia dávať oveľa viac lepidla - ich problém, že si to nevšimli predtým. Mysleli si, že to bude robota na pár hodín a robili to 3 dni :) Ale pýtali toľko, čo sme sa na začiatku dohodli. Práve preto sa tam chodia pozrieť dopredu. A keď videl obklad a všetko, tak si nemá prečo pýtať viac. A to určite ešte chce všetko bez papiera a podobne. Viac by som mu nedala.
Odpovedať
Profilova fotka
Dali sme mu nakoniec 1300, ale chcel celych 1700. Este to nebolo zasparovane, pobalil sa a odisiel. Samozrejme, ze bez papiera. Bol tam nas elektrikar, ktory s partiou tiez obklada a robia vsetky stavebne prace, presne to vypocital, vsetky vyrezy, jeden vyklenok, proste vsetko dokopy povedal ze maximalne 900 e. Presne preto sme ho volali dopredu, nech sa pozrie, co ide robit, mal tam rovne steny, vsetko nakupene, lepidlo, vsetko... cele zle, uz ho v zivote nechcem vidiet.
Odpovedať
@kuceriatko711 spat na zaciatok na zaklade coho ste si ho vybrali treba si pozriet jeho robotu referencie ci bolo vsetko s platbou ok atd no a ze pytal viac bolo neprofesionalne samozrejme takze rada znie vyberat si top majstrov aj ked su drahsi ale robota spieva a rozpocet je dany pokial nenastane nieco s cim sa neratalo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?