Obkladačky Villery & Bosh - New Glory

Profilova fotka
Nemá niekto obkladkačky New Glory od Villery & Bosh ? Rada by som videla nejaké foto z realizácie, vopred vďaka :) Prípadne aj iné od nich, ešte nie som na 100% rozhodnutá.
Odpovedať
Je to Villeroy & Boch. Kupelne (obklady a sanita V&B) sa daju pozriet aj vo virtualnom showroome: http://www.villeroy-boch.com/city/ind...
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae ďakujem ( ten názov bol iba preklep) určite odkaz pozriem, len som myslela či tu niketo na MS nemá svoje " domáce foto" . Dala som si spraviť návrh kúpelky, konrétne z New Glory ... len stále čakáááám :(
Odpovedať
@mata67 v pohode, ja som to upresnila iba pre potreby vyhladavania, ak niekto v buducnosti bude hladat nieco co suvisi v v&b. Ked uz budes mat navrh, urcite ho daj do albumu, nech sa mozem pozriet/pokochat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasné, sama teraz pozerám ako som ten názov " spotvorila" :) nevadí, už si to uviedla na pravú mieru. keď budem mať návrh, pošlem ( radšej do IP)
Odpovedať
ahoj, poznam tento obklad... :-) kde si si dala robit navrh? ja mam doma tiez villeroy obklady a dlazbu a robili mi to v Domosse. velmi som spokojna :-) odporucam!
Odpovedať
Profilova fotka
@alca312 ahoj ja som si dala urobiť návrh v kúpel.štúdiu pri Trenčíne, čakám už treté týždeň, lebo toho majú veľa :( Prišla som do predajne a bola som nešťastná, že sa mi žiadne obladačky nepáčili ... až potom som zbadala túto značku a hneď ma zaujali, tak som zvedavá :) a ty máš konkrétne tieto New Glory, alebo iný ? nemáš foto ?
Odpovedať
ahoj... ja mam v jednej kupelni seriu Enjoy - cistu bielu a "dofarbujem" iba doplnkami... v druhej kupelni mam tiez Enjoy ale v kombinacii s antracitovou colorvision. serku new glory v ciernobielej si velmi dobre pamatam. velmi pekna!!! plus to kvetinkove umyvadlo :-) dobra volba ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
matka,zrealizovala si tú kúpelnu z new glory? ja sa tiež pre nu rozhodujem? nemáš fotky?dakujem. docentka@azet.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?