Obklad za bielou lesklou linkou

potrebujem poradiť ohľadom obkladu za linkou, tá bude biela, lesklá, so sivým korpusom, dlažba sivá lesklá, pracovná doska je vybratá zatiaľ betón, zdá sa mi príliš výrazná na to aby som ku nej dokombinovala obklad, teda neviem či mám ten obklad ladiť s doskou alebo s dlažbou alebo s čím. zástenu nechcem kvôli plynovej varnej doske, spotrebiče a drez sú čierne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ten priestor, kde je zástena, je omietnutý už? Ak áno, obklad tam nemôže ísť pokiaľ viem. Nerozmýšľala si nad farebne výraznou tapetou, alebo sklom?
Odpovedať
Ja som davala teraz zrkadlo. Zvacsi to priestor, da sa lahko v pripade potreby utriet. A predtym som mala umyvatelnu taoetu. Je to super, odprucam, ked sa ti omrzi farba alebo vzor, tak to lahko vymenis za inu...
Odpovedať
@tudlo stena nie je omietnutá, chceli sme na ňu natiahnuť fasádnu farbu, kým sa rozhodnem nad obkladom a celkovo keď bude linka hotová, linku som už tri krát menila, aj farbu aj riešenie, budúci týždeň ju ideme kresliť nanovo, chcela by som to mať už z krku a byť hlavne spokojná, sklo sa mi veľmi páči, len sa bojím toho, že by som ho musela stále utierať, keďže som doma na materskej a dookola len varím a umývam riad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?