Obklad v kúpelni- po týždni sa odliepa.

Dobrý večer, chceli by sme sa poradiť ako ďalej postupovať keď sa nám stala nasledovná vec- v novostavbe sme svojpomocne obkladali kúpelňu,podklad máme kleber a sieťku, obkladačky máme 60x60cm. Po týždni si manžel všimol, že jedna menšia dlaždica na geberite povolila. Skúsil ju zlepiť a išla dole,vedľa nej aj ďalšie dve. Zlepil ich,očistil stenu aj dlaždicu a zalepil znova. Následne prešiel celú kúpelňu a našiel dve či tri dlaždice, ktoré znejú po poklepaní duto. Viete nám prosím niekto poradiť čo s tým? Podľa obkladača máme všetko zlepiť a nanovo zalepiť,lebo nám to do polroka všetko spadne. Dlaždice sme lepili tak,že lepidlo sme dávali len na dlaždice. Je toto chyba? Radil nám to známy,ktorý nám pomáhal s obkladom,ktorý má už viac skúseností s obkladaním. Ďakujeme za rady a pomoc!
Odpovedať
Profilova fotka
@romanka31 ja som úplný laik amatér ... ale zatiaľ som vždy videla len že sa lepidlo dáva aj na stenu / podlahu a aj na obklad ...
Odpovedať
@123choco123 to sme si mysleli aj my ale známy, ktorý nám pomáhal tvrdil že sa to môže robiť aj takto 😕
Odpovedať
Stacilo by si precitat navod na lepidle ktory odporuca vyrobca.
Odpovedať
@tommy84 ďakujeme za postreh. Situáciu potrebujeme riešiť teraz a napraviť to, nabudúce budeme určite lepiť aj stenu aj dlaždicu.
Odpovedať
Po správnosti-napenetrovať,naniesť lepidlo na stenu a potom ešte pretrieť obkladačku.
Odpovedať
@romanka31 ja by som to obuchal dole vsetko a nalepil nanovo tak ako sa to ma. Potom by som sa isiel podakovat ex kamaratovi za skvelu radu
Odpovedať
Profilova fotka
Preto sa robi pluvancova skuska .. oslinis kachlicku a ked je po chvili sucha treba davat lepidlo aj aj alebo namacat kachlicky. Moj obkladac tak robil a drzia dobre. Neostane ti ine len to dat dolu pokial lepidlo ostane na stene je to vysoka nasiakavost obkladaciek.
Odpovedať
dat dole! lepidlo davat na stenu hrebenom a obklad tenko natierat. samozrejmost je penetracia a flex. lepidlo!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?