Obklad v kupelni - imitacia bielej tehly

Ahojte..vybrali sme si v merkury markete obklad do kupelne imitacia bielej tehly, obrazok prikladam. Chcem sa spytat, ci ma niekto skusenosti ako to je s udrzbou takehoto obkladu, predsa len to nie je klasicky hladky obklad ale matny a drsnejsi. Nechyta sa na tom viac spiny a vodneho kamena? Dakujem
Odpovedať
mali sme podobny obklad, udrzba bola v pohode ako pri hladkom obklade
Odpovedať
@mon138ique a nechytal sa na to vodny kamen? Mali ste ten obklad aj v sprchovom kute alebo tam ste mali nejaky iny obklad?
Odpovedať
presne ten sme kupili aj my, ale do sprchovacieho kuta nedavame tu tehlu, ale ten rovny obklad z tejto serie
Odpovedať
@atak77 nemas nahodou foto, toho obkladu do sprchoveho? Lebo my nevieme, co mame dat do sprchoveho..a preco ju nechcete do sprchoveho, kvoli vodnemu kamenu?dali ste si spravit aj vizualizaciu?
Odpovedať
Profilova fotka
V celku zaujímavá voľba do kúpeľne. Vodného kameňa by som sa neobával. No teraz sú už tie obklady prispôsobené a majú takú úpravu aby boli vhodné do rôznych prostredí. Ale zaujímala by ma nejaká tá vizualizácia ako by mala kúpelka v konečnom dôsledku vyzerať. Nemáš foto?
Odpovedať
@tubletsky inspirovali sme sa tymto obrazkom :) len skrinka aj tehlicky budu pravdepodobne biele, nie sede a podlahu chceme dat imitaciu dreva... pojdeme si dat urobit aj vizualizaciu a rozhodneme sa...
Odpovedať
@janacas tu je foto tej sivej z tej serie,to budeme mat v sprchovom
Odpovedať
@atak77 myslis to, co je za umyvadlom??
Odpovedať
@janacas ano, je to EMIGRES Microcemento Negro (tmavá hladká) 30x90cm obrazok:
Odpovedať
@atak77 vyzera to super...vizualizaciu Vam robili v merkury markete? to by sme ani nevedeli, ze to je z tej serie, to vam poradili pri vizualizacii??
Odpovedať
@janacas to nie je nasa vizu, my mame inu ten obrazok je z webu a v merkury ten isty mali obrazok pri tych dlazbach
Odpovedať
@atak77 posli foto vasej kupelne..som zvedava, ako to vyzera, ked ten sprchovy nebude tehlovy..a to kvoli udrzbe nedavate tehly do sprchoveho?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janacas este nemame ukoncenu vizualizaciu, vcera sme nejake veci menili, dost zasadne, ale ta siva ostane na tej stene s umyvadlom
Odpovedať
@atak77 a tie tehlicky budete mat iba na jednej stene?
Odpovedať
@janacas my sme mali obklad podobnej kvality v kuchyni a nebol s nim najmensi problem, ale aj napriek tomu ze iny, tak teraz to uz naozaj ma taku povrchovu upravu, ze nie je s tym problem.
Odpovedať
@mon138ique to si ma potesila :) lebo sa mi ten obklad velmi paci, ale bala som sa, ze ked nanho bude prskat voda z umyvadla, ze sa to bude tazko umyvat potom... a tiez plánujeme aj do kuchyne medzi linku dat podobny obklad :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?