Obklad Travena z Paradyzu

Dobry den,prosim co maju dany obkad aka je jeho urzba?kde ste ho kupovali?preco je rozdiel ceny v klasickom obchode a v merkury markete?je to triedou.?dakujem
Odpovedať
ivco....nie vzdy je to nenazranost predajcov...merkurymarket ako polska firma to kupuje v polsku za ovela lepsich podmienok ako to predaju slovenskemu obochdnikovi...to iste napr. nemecki vyrobcovia sanity daju ovela lepsiu cenu nemeckej firme ako slovenskej aj ked tam kupis to iste mnozstvo. proste tie narody drzia spolu, nie jak slovaci co si zavidia a nadavaju do nenazranych (žmurk žmurk).
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, aky velky je rozdiel, o ktorom pises ty, ale ja mam tento obklad, videla som ho v MM, ale v tom prasivom obchode som ho nechcela kúpiť, lebo ten ich pristup je otrasny, pretože nerobia sami na seba, tak maju zakaznika uplne na haku .... Tak som si obehala par predajcov a nasla som ten obklad za takmer rovnaku cenu u jedneho maleho predajcu v NR. Brali sme bledy, tmavy obklad, dlazbu, mozaiku bledu, tmavu a kvetinovy panel - rozdiely v cene boli niekde par centikov/m2, dokonca na jednom druhu mal o nejaky cent nizsiu cenu. Tych par centov som neriesila, lebo som dostala individualny pristup, ochotu, vizualiozaciu kupelne a to mi za to stalo. Odporucam preto obvolavat, hladat atd. da sa kupit aj na SR za ceny ako u poliakov, len to nesmi byt nenazrany obchodnik, co chce zbohatnut, ak nie este dnes, tak najneskor do rana :) @filiatko
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko travena je dobry a kvalitny obklad :) nemusis sa bat si ju kupit :)
Odpovedať
@silesovci @ivco @skorecova @katrin21 dakujem za Vase odpovede. Teraz na travenu je akcia u predajcov za bezovy a hnedy obklad za 25 e/m2, ale nerozumiem preco pytaju take velke peniaze za kvetinovy. V jednej 150e/m2, v druhej 130e/m2 a v merkury markete 89e/m2.Dokonca i obklad maju v MM za 23e/m2. Ked sme boli v polskom tesine v castorame obklad vychadzal 30e/m2, kvetovy obklad 110e/m2. Som z toho pomykove, preco MM to ma take lacne, ked i v samotnom polskom obchode to maju drahsie. Preto som zalozila i tuto diskusiu, ci niekto kupoval v MM ci to nieje podhodeny obklad z horsich tried?dakujem za vas nazor ;-)
Odpovedať
@filiatko Ahoj, ja mam travenu od predajcu Ingema Michalovce. Skus pozriet na nete,ci nemaju predajne aj inde po Slovensku. Dali mi uplne bezkonkurencnu ponuku a ako bolo spominane vyssie aj ine benefity o ktorych v MM asi este ani nepoculi :-)
Odpovedať
@filiatko kuk na rasub.sk myslim ze tam je este lacnejsi ;-) a oni maju aj dopravu zdarma nad urcitu sumu (tusim 300 eur)
Odpovedať
Profilova fotka
ten kvetovy nie je za m2 ale kupuje sa to ako panel (t.j. 4 dlazdice, tkore vytvoria ten kvetovy vzor). Tak ten si kup v MM, ak chces iba jeden a inde sa ti zda drahy. Ja co si pamatam, my sme zan dali 99 EUR. Ostatne ceny boli ako v MM, +- par centov.
Odpovedať
Zdravím ,ak chcete napíšte do ip kolko čoho treba ,pošlem Vám ceny
Odpovedať
@silesovci ano to ma napadlo, ale obavam sa odlisnych odtienov kvetov a obkladu 8-(
Odpovedať
@ivan21 ked budem vediet kolko treba napisem isto,budem to vediet cca bud.tyzden. dakujem
Odpovedať
@filiatko ok v pohode
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zarrinka @silesovci @ivcoahoj prosim ta ak sa mozem opytat ako sa vam rezal tento obklad priecne ale i pozdlz, nestiepil sa? a ake ste davali listy ak ste nerezali rohy do 45 stupnov? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko Ahoj, pozdĺžne sme si ho dávali narezat vodným lúčom, spravili nam to rovno tam, kde sme brali obklad, takze cenu za meter rezania neviem :(, ale napokon nam par kuskov chybalo, tak to zvladol obkladac aj sam. Ten nas bol sikovny, rozdiel som nepostrehla v kvalite, pohral sa s tym, narezal nam aj 45 stupnove uhly (mame tak dve niky), ale dal si to samozrejme aj zaplatit. Ale naozaj si treba overit, ci to obkladac vie a ci ma na to dost dlhu tu rezacku, lebo tento obklad je celkom velky.... lebo uz tu par ludi pisalo, ako sa ich obkladac dušoval, že to dokažea nakoniec narobil take zubate okraje, ze koniec. Listu sme davali tu L-kovú, okolo oblozenia geberitu mozaikou a okolo okna, material hlinik elox, taka matna. Jedna stala cca. 10 E ak si dobre pamatam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme robili pred pár týždňami obklad kúpeľne z tejto kolekcie a obkladač bol spokojný, tiež odporúčam rasub.sk, majú aj kamennú predajňu v Trnave, výborný prístup a aj ceny sú super, brali sme od nich aj obklad do druhej kúpeľne. tiež máme zarezané rohy do 45 stupňov a vyzerá to krásne.
Odpovedať
@bachroska ak sa mozem este opytat a sedeli Vam tmave odtiene? ako to funguje v rasube, co ak mi ostane material? da sa vratit?
Odpovedať
Profilova fotka
V akom zmysle, ci nam sedeli odtiene- rozmerovo? to ano, aj farebne. V rasube to funguje tak, ze ak objednas viac a zostane ti cele balenie, vezmu ti to naspat, aj my sme vracali jedno balenie travena obkladu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?