Obklad Greta

Nemate niekto ostate obkladacky Greta? Chceli by sme prerobit kupelku, ale tieto obklady sa uz nedaju nikde zohnat. Dakujem.
Odpovedať
Ja ich mam. Koľko a ktoré potrebuješ? Mam aj tie listely. Všetko v oranzovom. Lebo tuším aj v modrom bola na predaj.
Odpovedať
ja to este cez vikend presne poratam ale oranzove odkladacky 25x40 asi 20ks a keby si mal aj tie zlte citron, tak tych asi 10ks... tie tenke oranzove listy, ale len tie ovalne 2,5x25cm tych tiez tak 20ks. Zatial dakujem a cez vikend sa este ozvem s presnymi kusmi.
Odpovedať
Ok. Ja tiež zistím cez vikend co mam. Ináč nie som z ďaleka. Žilina.
Odpovedať
super, uz som nedufal ze to zozeniem, lebo som oslovil hadal 10 obchodov kde to predavali v minulosti a uz to nikto nemal.
Odpovedať
@1radek no dúfam že ťa nesklamem ale tie tenké som nikdy nemal - nepoužil som ich . Cez reklamu som zbehol pozret narýchlo a našiel som len 7 tmavých oranzovych obkladaciek a 4 bledé citronove. Ešte by som mal mat tie tuším 5cm listely alebo aj tie širšie. Má napadlo ze v Poľsku by teoreticky ešte mali byť niekde k zohnaniu. Však to robili v paradyz Poliaci. To nemáš z PX ďaleko.
Odpovedať
No zobral by som vsetky tie kachlicky a mozno zoberiem aj tie listely, povodne mam okolo zrkadla tie tenke. tak potom by som dal zrezat zrkadlo na mensie aby sa tam tie listely zmestili pokial ich budete mat dostatocne mnozstvo. Skusal som pisat aj do polska do niektorych obchodov a uz nikde to neviem zohnat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@1radek ako si nakoniec pochodil a vyriesil to? :)
Odpovedať
Nie nepodarilo sa... Tak sme sli do noveho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?