Obklad do kúpeľne. Pomôžte sa mi rozhodnúť

Baby prosím Vás poradte mi s obkladom do kupelne. Mne sa páči zeleno biela kombinacia napr. obklad Lima od Cerrolu, ale tak isto sa mi páči aj hnedobiela kombinacia napr. Euforia od Cersanitu. Dve odlišné kúpeľne a ja už pol roka neviem pre ktorú sa mám rozhodnúť. Má niektorá z Vás niečo podobné a ako ste s tým spokojné? Díky za každú pripomienku a radu. Manžel už je z toho na nervy, odmieta so mnou absolvovať vychádzky po kúpelnových štúdiach a ja sa musím do 2 týždnov rozhodnúť.
Odpovedať
Som na tom podobne,keďže som si nevedela vybrať z toho množstva a muž odmieta taktiež chodiť po štúdiach, vybral on ktorý mu padol do oka biela a bledopomarančová aby to bolo take decentné a hneď ho aj nahlásil firme. Nakoľko máme doma vzorku, mne sa zdá zo dňa na deň škaredší a som z toho zúfalá. Obklad Vertikal.
Odpovedať
Profilova fotka
uplne vas chapem. Manzel tiez ked vidi kupelnove studio automaticky prechadza na druhu stranu ;-) Tiez uz 2 mesiace vaham... Mne sa tiez paci euforia. Dnes som bola rozhodnuta, ze si idem dat urobit vizualizaciu ale objavila som nove studio a ked som tam uvidela vyber obkladov, bola so hotova - ale boli zase aj podstatne drahsie, takze asi euforia. Ale predavacka povedala, ze je problem s dodavkou od cersanitu - nedovezu vsetko naraz a potom sa dlho caka. No a urobili sme este jednu hroznu vec, kupili sme kupelnovy nabytok a teraz ladime k nemu obklad. A tiez sa mi ten nabytok uz az tak nepaci ako ked som ho videla prvy krat.... Ale upokojujem sa, ze ked bude vsetko hotove, snad to bude fajn. Tak drzim palce.
Odpovedať
A tá Eufória je akej farby. Ja to chcem do malej panelákovej kúpeľne. Najprv sme chceli že dáme len jednoducho bielu + nejakú svetlú farbu v menšom množstve, ale tie rôzne kriklavé farby sa mi už nepáčia a mám strach aj z tej bledopomarančovej aby to zas nebolo moc fádne. Ale tiež by sa mi páčila asi biela z hnedou ale neviem čo to v tej kúpeľni urobí. Som v takom strese, že som schopná ešte na poslednú chvílu obklad zmeniť kým ho nekúpili i keď by som už vyzerala trapne.
Odpovedať
Profilova fotka
ako som pisala, kupili sme najskor nabytok - tmavo-cervena s javorom... Tak sme uvazovali o bezovej (beige), podobny dekor (beige) 2 druhov (rozne kresby) a cervenu listelu. Ale musim to ist prirovnat, ci nam to bude farebne sediet.
Odpovedať
Euforia je ružová, zelená, modrá bežová , biela a hnedá. Ja mám vybranú tú bielu s hnedou. Biela bude dominovať a tej hnedej by tam malo ísť tak trošku na oživenie. Počula som, že hnedá je náročná na údržbu a okrem iného chcem mať svetlú kúpeľnu pôsobiacu čisto a zároven elegantne.
Odpovedať
Veď presne aj ja chcem mať svetlú kúpeľňu, tiež viac bielej ale zároveň doplniť inou farbou aby bola jednoduchá ale elegantná. K hnedej nemám nejaký vzťah ale s bežovou to nemusí byť zlé a neokuká sa. Syn s mužom chceli mať trochu farebnú tak preto ta pomarančová ale svetlejšia od marazziho Vertikal ona je taká šmuhová ale stále si to neviem nejako predstaviť pretože zakaždým ako sa na ňu pozriem má iný odtieň a je to lesklý odtieň. Sme už všetci dospelý bez malých detí tak preto len tak decentne aby sa mi tie ostré farby časom nesprotivili . Tak stále neviem.
Odpovedať
OLa, teraz som sa mrkla na ten Vertikal, pokial máš tú bledooranžovú, tak to je pekné a elegantné a že je lesklá ved to je dobre, vypadá to čistejšie. Budeš dávať aj nejaké listely?
Odpovedať
To si ma potešila, lebo doteraz každý komu som ukázala obkladačku len tak pohmkal a nič nepovedal a keďže ja sama som s nou neni stotožnená tak preto som z toho zúfalá lebo ju už máme nahlásenú. Práveže listely čo sú k nej nie sú moc pekné ale asi len kúsok na uvývadlo nám navrhla architektka ešte uvidím. Zatiaľ by to malo vyzerať tak, že podlaha a bok vane bude oranžový, dalej 1 pás oranžovej okolo vane ktorý sa bude ťahať za umývadlo, čiže tá strana kde bude umývadlo a hneď vedľa bude práčka bude tiež pomarančová aby to na stene trochu vyniklo do výšky umývadla a 1 pás polovičnej obkladačky bude dookola pod stropom ostatné bude všetko biele. To je návrh od architektky ktorý nám zatiaľ urobila. Ale už sa mi tam zdá veľa pomarančovej, tak váham či nenechať bok vane biely, alebo vypustiť pás okolo vane. Ona tvrdí, že to budeme mať potom ako v nemocnici. Neviem si to v tom malom priestore dosť predstaviť, prešla som spústu časopisov aj na internete obrázkov ale všetko sa mi zdá krásne už len z toho dôvodu, že vždy ide o väčší priestor aspoň to na obrázkov tak vyzerá, ale v tom malom priestore je to úplne iné.
Odpovedať
My máme kupelnu 2.7 x 3 m, Ak budeš mať dlažbu oranžovú vana by bola pekná aj biela, lebo ak sa ti bude spodok vane pomarančový stretať s pomarančovou dlažbou tak to bude splývať.
Odpovedať
Veď ja si tiež myslím, len ona tvrdí, že v opačnom prípade tá kúpeľňa bude tak jednoduchá až fádna a ešte chce dať jeden pás oranžovej priamo od podlahy vraj to opticky zväčší kúpeľnu, ale mne sa to nepáči. Videla som také kúpeľne kde bola vaňa aj podlaha v jednej farbe ale boli väčšie. Ja mám kúpeľnu 160x160 a po zväčšení bude iba 175x170. Tak preto som z toho všetkého zmätená, lebo v štúdiach to všetko vyzerá ináč a keď prídem domov do toho kumbálku tak akýkoľvek elán stratím a neviem si to predstaviť.
Odpovedať
A máš tam okno? Ola odkial si? Ja som z TT.
Odpovedať
Nenám okno, je to klasický panelák. Som zo ZA.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja teraz bývam tiež v paneláku a suseda má bielo oranžovotehlovú a je to pekné, ešte tam aj natrepala rohovú vanu. Akorát povedala, že ked sa bude stahovať tak si dá niečo neutrálnejšie, aby mohla meniť doplnky. Ja mám v paneláku bežovo- bielu a tiež som s nou spokojná akorát už som jej napozeraná, ale inak skvelá kombinacia tiež, nikoho neurazí, Ale vo všeobecnosti si myslôím, že aká koľvek kupeľna v kombinacii s bielou farbou, samozrejme okrem niečoho kriklaveho je pekná a nikoho neurazí.
Odpovedať
Ale to máš na panelák potom veľkú kúpeľnu. Ja si dávam obyčajnú vaňu 160x70 aby som nezapratala priestor a skrinka bude tiež biela Kolo Primo. A tá suseda má asi ostrejšiu pomarančovú ono tie sýtejšie farby krajšie ukážu, ale keď to chcem také elegantnejšie preto tá bledšia i keď riskujem že ak to neodhadnem bude fakt fádna. Žiadala by sa mi tam listela alebo dekorácia, ale v tej sérií sa mi nič nepáči a kombinovať s iným obkladom sa vraj nemá. Tento obklad je aj v zelenej je krajší aj tie listely, ale túto farbu nechce muž. Ale kombinácia biela bežová je dobrá a už aj banujem že som si také nieto nevybrala. Potrebujem také farby aby skôr ukludňovali. Ono sa to časom všetko opozerá ako hovoríš.
Odpovedať
Baby, hoďte sem nejaké kúpeľne na inšpiráciu. Tiež máme takú kupelnu v paneláku ako ty. Ale v dome to už bude väčšie. A rohova vana sa vojde aj do malej rozmer 1,05 x150 cm.
Odpovedať
Skorica, no ja som absolvovala vcera "vylet" po kupelnovych studiach a ja som na 99% rozhodnuta pre Cerrol - Lima... povodne som chcela tmavo-hnedu s kremovou - no manzel zavrhol, ze on nechce taku tmavu, tak som vyberala nieco veselsie - dohodli sme sa na zelenej (mimochodom vyber nic-moc)... ale vcera by som vybrala aj inu, len ta zelena ma dost chytila... dost krasne obklady su podla mna aj fialove a oranzove - ale kedze oranzovu mame polku bytu, tak nie :-N
Odpovedať
A čím budeš tú zelenú kombinovať s bielou alebo smotanovou? Mne sa tiež veľmi páči tento obklad, ale nevidela som ho naživo.
Odpovedať
jednoznacne s bielou - pride mi to take krajsie, ked su aj umyvadla a vsetko biele... Nazivo je ale dost vyrazny - je to presne taka zelena, aku som ja chcela... na obrazkoch toch vobec nie je ono - napr. co mam v albume 1. obr. - tak to bolo v skutocnosti uplne fadne, taka slaba bola ta zelena...
Odpovedať
Mne sa páči teplá zelená.
Odpovedať
A kde si ju videla naživo?
Odpovedať
No tepla je... len ci sa ti nebude zdat moc kriklava...
Odpovedať
V Nitre.
Odpovedať
Tá zelenkavá je super! Ja som tiež z NR a obieham kôli obkladom a dlažbe ale takú peknú som nevidela. No ešte som nebola na Čermáni, tam je tiež keramika. Kde si ju kúpila, išla by som pozreť naživo.
Odpovedať
Jenny ja som ju este nekupila, ale uz som viac-menej rozhodnuta... maju ju na Podzamskej (Orstap) a este je tam taky maly obchodik, tam maju tiez pekne zelene... ale tato je dost vyrazna - nie je taka jemna ako na obrazku.
Odpovedať
Janga, ďakujem videla som tam minule tie malé obchodíky, ale nebola som pozreť. Určite pôjdem i keď to budem potrebovať až na jar. Je to krásna jemná farba 8-)
Odpovedať
No ja asi od tej zelenej nakoniec upustim, vela som nad tym rozmyslala a zda sa mi, ze v inych farbach maju ovela krajsie obklady. Davam do albumu moj najnovsi objav - Paradyz - Nelia :-)
Odpovedať
ahoj skorica 12 my máme jednu kupelnu obloženú eurofiou hnedo biela kombinácia. ak chceš pošli mi email adresu pošlem ti foto, pretože sem sa mi nedajú vložiť:-)
Odpovedať
Profilova fotka
skorica - kuk moj ablum, mam tam nasu kupelku, je sice trosku kriklavejsia, ale je s bielou a mozno sa ti zapaci... je to nieco "ine" ;)
Odpovedať
Pacinka, už som Ti poslala mail.
Odpovedať
berusska, tá zeleno bila je pekná, aká to je seria. A nad tou čo máte v kuchyni som tiež premýšľala, ale odradili ma tie zlaté vnútra v tých kvietkoch.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?