Obklad Cersanit. Kupovať ho priamo v Źywieci?

Profilova fotka
Ahojte vsetci! Pacia sa mi obklady od zn. Cersanit a pocula som, ze je dobre ist ich kupit priamo kde sa vyrabaju a to v Zywieci v Polsku. Chcem sa Vas opytat, ci ste tam niekto nakupovali a ake mate skusenosti? Ci maju vsetko skladom alebo sa Vam aj stalo, ze ste si vybrali obklad a nebol hned k dispozicii a museli ste cakat nejaky cas? Taktiez by ma zaujimalo, ci mi tam spravia aj 3D navrh kupelne? Ďakujem za vsetky rady.
Odpovedať
Přidám se, zajímalo by mě, jaké vůbec máte zkušenosti s obklady z Polska? Jsou kvalitní a vydrží, nebo je to takový ten šunt, co se prodává v hobby marketech? Díky
Odpovedať
Tiez by ma zaujímali skúsenosti co do kvality značky cersanit, páči sa mi séria almeria, ale nemam moznost vidieť ako tie motyle vyzerajú v reali,ci to nieje príliš tmavá potlač atď.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my sme mali v byte obklad cersanit roxana (cca 5 rokov starý obklad) a bol veľmi dobrý, firma kt. nám ho pokladala tiež potvrdila, že je ok. aj cersanit má obklad vyššej a nižšej triedy. treba sa poradiť s predávajúcimi. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oli.f • Včera o 08:54 Ahoj prerábači/ky, Máte niekto skúsenosť s kvalitou poľských nákladov Cersanit? Páči sa nám od nich rada Almeria a zvažujeme ju objednať v Rasube. Len na často nízku kvalitu práve poľských obkladov nás upozornil jeden murár.
Odpovedať
Ahojt, my sme si vybrali obklad od firmy Opoczno, rad Fiji, Nemate niekto skusenosť s kvalitou od tejto firmy?V predajni tvrdili, že majú dlhoročnú tradíciu tak, že nieje s nimi problém. Máte niekto aj osobnú skúsenosť?Počula som, že dosť veľa "poľských" obkladačiek má problém s rovnými hranami.. Budem povďačná za každú skúsenosť:-)
Odpovedať
ahoj slávka, my sme mali dlažby aj obklady z pl a všetko super, aj majster bol spokojný a to sme mali dlažbu 50x50. myslím, že na obklady z pl si tu nikto moc neťažoval, skôr boli horšie hodnotené talianske a španielske, teda samozrejme česť výnimkám ;-)
Odpovedať
ahojte, chystame sa kupovat obkladacky a dlazbu v polsku, oplati sa to teraz? nema niekto prehlad o aktualnej cene priblizne? alebo hodte nejaky link na polsku stranku dakujem
Odpovedať
Ludia, pred tym ako pojdete do Polska zbehnite pozriet v okoli nakolko ceny dlazby isli dole a nie vzdy sa oplati cestovat... Baruna, v cechach v sieti nemate ziadne šunty ale poctive dlazdice! Napr v OBI je super vyber
Odpovedať
Davali sme do domu opoczno aj paradyz a uplne v pohode, pokladaci si pochvalovali, ze sa im s nimi dobre robilo. Od opoczna sme mali Areniscu a od paradyzu ebony.
Odpovedať
My mame od paradyzu bambus a od opoczna areniscu, tu sme kupovali priamo v ziwieci, bol to obchod EDBUD, maju aj stranku, treba dat do googla. Cena za kus mozaiky (do kuchyne) stala cca 150Sk, u nas v Ziline najlacnejsia za 290Sk. V Ziwieci bolo treba tovar OBJEDNAT a do tyzdna sme si sli pren. S tym paradyzom sme boli tiez spokojni, i ked sme ho kupovali cez firmu v ZA, priamo v Polsku by nas vysiel menej, to nam povedala aj zenska v ZA, ale... A vlastne nakoniec nam chybal jeden kus dlazby, takze ten sme dokupovali v PL. :) Co sa tyka presnosti - dalo sa, dokonca to bolo lepsie ako VALLS - dost draha spanielska dlazba, ktoru sme davali do kuchyne. No a polske obklady boli ovela tvrdsie ako KERKO hair, ktory sme davali do druhej kupelne. Ale to neviem ci je lepsie - na robotu. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nevíte kde by měli vystavené oblakdy a dlažby firmy Cersanit. Líbí se mi Canta, ale potřebuji to vidět na živo, ale do Polska kvůli tomu asi nepojedeme. Předem moc díky za tipy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky prave jsme koupili obklady v Polsku firmy Opoczno uplne ty stejne maji v Ostrave u Janika a cena? usetrili jsme polovinu....Janik - 875,-/m2 a v Polsku (v Cieczyne) jsme je sehnali za 450,-/m2. rekonstrujem cely byt a tim, ze jezdime nakupovat do Polska jsme usetrili spooouuustu penez, v Polsku se daji sehnat uplne stejne znacky jak u nas, geberit, grohe, kolo atd.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Lenys: to jste teda dost ušetřili. Manžel začíná uvažovat o tom, že by jsme si výlet do Polska udělali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím Vás, obklady od Opoczno i Cersanit se dají dobře sehnat na www.kupelne24.sk. Specializují se na polský výrobce a cenově by měli být výhodnější než klasický obchod, za mrknutí na nabídku to stojí ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
všetko záleží na dobrom obkladačovi ak by to záležalo len na obklade tak to by mohol robiť každý.Obklady nepodliehajú rovinnej ani rozmerovej kalibrácii majú odchýlky ktoré sú normami povolené a s tými sa musí vyhrať obkladač preto je skoro úplne jedno či sú Poľské teda za lacný peniaz.Kto chce kvalitu musí loviť v iných vodách a za iné peniaze :-)
Odpovedať
ja pochádzam z pohraničnej oblasti zhodou okolnosti ŽIwiec mám asi 25km od domu a nakupovať tam chodím dosť často. Mám tam už zabehnuté predajne zväčša na každý druh tovaru. V predajni s obkladom má už dobre poznajú kedže som nedávno prerábal a všetko som odoberal od nich. Spokojnosť s kvalitou je zatiaľ dostatočná. Neprejavuje sa nijako ich lacná cena. Aspoň nazatiaľ som s dlažbou spokoný. MImochodom fascinuje má ten ich názov obkladu "plytky" :D
Odpovedať
@oondrejj Ahoj mohol by si dať nejaké typy na obchody v PL na dlažbu, sanitu. Keď to máš pobehané. Dlažbu by som chcel Nowa Gala,Paradyz, sanitu cersanit. Môžeš aj ss. Ďakujem.
Odpovedať
@fefe30 ahoj bol si uz na nakupe v Polsku? Tiez nad tym uvazujeme.Kupil si vsetko co si mal v plane?
Odpovedať
@medinila Nie to sa neoplati, dlažba tažká a problém je s dopravou. Lacno sa dá kúpiť aj tu. Aj sanita aj dlažba. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak už sa pre dlazbu neoplati chodit do PL ceny su skoro rovnake a problem je doprava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, trošku oživím túto tému, chcel by vedieť kde presne sa výroba Cerasnit nachádza.... Viete niekto adresu? Chcem sa tam ísť pozrieť na ceny a kvalitu. Doprava ma nezaujíma - mám k dispozícií dodváku len za cenu nafty a auto s vozíkom, takto neriešim .... Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@matusko_1 fabrika cersanitu sa nachádza v meste walbrzich a určite si tam nedokážete nakupiť piramo . Ceranit je 6. najväčší výrobca na svete a samozrejme nemá nejakú "podnikovú" predajňu
Odpovedať
@andrejkrt Dakujem za info... Momentalne uvazujeme na Tirani/Tori od Paradyz alebo Colour Violet od Tubazdin. Ta druha varianta je mierne nad rozpocet, ale uvidime ako to manzelka rozhodne :-D Cersanit uz je teda mimo hru ..., :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@oli.f Dobrý deň, kúpili ste tú Almeriu vtedy? Náhodou nemáte zostané obkladačky? Potrebujem zelené s dekorom motýľ.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?