Nakup obkladu dlazby v PO

Kde dobre nakupit obklad dlazbu do kupelne v PO (ziadne merkury a obi). Najlepsie ak by mali toho dost skladom aj nejake navrhy ako v SIKO. Chceme ist pravdebodobne nejakej slonovinovej dlazby a siveho obkladu. Potrebujeme vidiet ohmatat dobry pristup ;) . A najlepsie co maju otvorene aj v nedelu . Dakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
Nezáleží na tom kde na SK nakupujete. Pokiaľ ste náročný zákazník tak na severe SK kde sa v drtivej väčšine predávajú len šmejdy z PL nič nekúpite. Pokiaľ ste náročný na kvalitu tak si pýtajte kalibrované obklady a dlažby. Ceny sa tam pohybujú cca od 30€ /m2. Nič čo má na obale písané po Polsky nekupujte. Výbornú kvalitu môžete kúpiť u susedov v Čechách od fa RAKO.U tejto firmy asi najlepší pomer cena kvalita. Odporúčam kupovať mimo územia SK . Ideálne v Rakúsku.
Odpovedať
@pplkmdk skladom okrem tych co nechces z neznameho dvovodu nema nikto a otvorene v nedelu uz vobec nie, tak chid do hociakeho kupelnoveho studia cez tyzden a daj si objednat. @mesarosanton na severe su len polske smejdy aha zato ty zijes v riti ale si blizko blavy takze tam vozite len zo zapadneho nemecka, tie dristy o zlej polskej dlazbe si nechaj, maju tam bezne spanielske talianske a neni ziadny problem s presnostou. Dufam ze volis rodaka fica mas aj jeho demagogicku uroren
Odpovedať
A keby som si nasiel cas ist cez tyzden kam by som mohol ist?
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell 30 rokov obkladám od polských bordelárov som nevidel kvalitný obklad. Je to banda podvodníkov vrátane tých čo to predávajú na našom trhu ,ako TOP kvalitu. Olupujúca sa glazúra , vysoko nasiakavá, krivé hrany ,nepasujú rozmery dvoch rozdielnych farieb ,ani u kalibrovaných obkladov, pri rezaní odletujú veľké kusy glazúry, zvlnený povrch čo má byť rovný ,ako sklo, pokrútené ,nedokážu vyrobiť ani dve rovnako biele obkladačky,. Jedna krabica matná druhá lesklá. Je to čvarga . Varujem všetkých náročných zákazníkov vyhnite sa Poliakom najmä Tubaždin.
Odpovedať
@mesarosanton Aj ja rozmyslam nad obkladom z MM a to je tiez vsetko od poliakov .A kde by si my poredil kupit obklad aj dlazbu.
Odpovedať
V PO napr. firma JANKA a spol. (vygoogli), ponukaju vyhradne RAKO a maju aj pomerne velky sklad. V nedelu vsak otvorene asi nemaju.
Odpovedať
@mesarosanton suhlasim so @sysell , ak robis so smetim necakaj zazraky, ale pausalizovat ze vsetko z polska je nekvalitne, degraduje tvoje rady tuto na fore.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?