Modré, žlté, oranžové, biele kachličky. Máte tip na túto kombináciu?

Ahojte! Potrebujem poradit. Mame. velmi pekny navrh kupelne, povodne som ju chcela urobit z Rako Orchidea - vsetky farby :-) , ale ked som videla na vacsej ploche ten rozdiel medzi obkladom a dlazbou rozmyslam nejake ine. Ale tuto kombinaciu neviem najst. Nemate nahodou tip? Miesto oranzovej moze byt aj nie prilis tmava cervena. Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mozes ukazat ten navrh?
Odpovedať
No uz som to tam dala 8-)
Odpovedať
krokodiil podla mna treba na tom hodne popracovat. na moj vkus je to hrozna kombinacia farieb a na zivo si to uz vobec neviem predstavit. nechces vypustit odtial daku farbu?
Odpovedať
no ale zas to co sa nepaci mne sa moze pacit tebe takze... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kroko, mne osobne sa to velmi paci. Je to vesele, ale pritom nie prehnane. Tie farebne plochy nie su velke a, je tam tost bielej / sivej a vsetko to pekne spaja ten pasik. Mne sa to paci. Je to radostne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nebudem sa vyjadrovat k navrhu ale s tymi listelami alebo mozaikou na zemi by som si to rozmyslel, maju este nizsiu oteruvzdornost ako obklad...
Odpovedať
hasačisko, myslíš, že aj v tom prípade, ked vyrobca mozaiky deklaruje protišmykovú úpravu? Načo by deklaroval protišmykovú úpravu v prípade, že by to nebolo vhodné na podlahu?
Odpovedať
Profilova fotka
no pre istotu by som este zistil pevnost a oteruvzdornost
Odpovedať
Hasacisko, co je to oteruvzdornost =-) ? Jamik, presne take som to chcela, radostne, jasne, vesele :-) ! Mima1, tak presne tieto dva typy reakcii dostavam, bud nadsenu, alebo totalne zaskocenu a odmietavu. Nevadi, jasne, kazdy mame iny vkus. Mne sa to takto paci a tebe trebars nieco ine.
Odpovedať
http://www.modrastrecha.sk/forum/show... tu na strane 12 ja kratka diskusia o oteruvzdornosti... hasačisko, je to tak?
Odpovedať
kroko ja by som sa nato pozerala mozno trosku tak ze ci ta kupelna je naozaj taka vav pre teba ze o 5 ci 10 rokov povies ze vav tiež. alebo ci sa bude dat dako malicko zmenit bez velkych zasahov. :-)
Odpovedať
Pripajam sa k nazoru mimi1 - porozmyslaj, ci sa ti tato kombinacia bude pacit aj o par rokov, lebo menit kachlicky nie je az tak jednoduche. Skor by som tam dala menej farieb a len tu farebnu mozaiku. Ta mozaika je velmi pekna a aj na tej dlazke je to podla mna ok. Ak chces farebnu kupelnu, tak ja by som to riesila prave tymi doplnkami, ktore mozes obmienat podla farieb tej mozaiky, raz viac do oranzova, potom trebars do modra.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja neviem co je na tom vesele. mne to pride ako cisty smutok - je to rozhasene, nelogicke - teraz mam na mysli farby. je tam viac ako tri farby, nijaka nie je dominantna, nijaka nijaku nedoplna len kontrastuju, take sapito. ako vazne ta to prestane za pol roka bavit, zvlast ked si tam predstavim uteraky, sampony, zupany atd ...
Odpovedať
Profilova fotka
fra - s tym co tam napisala fajoska sa da suhlasit...
Odpovedať
Profilova fotka
hm a preco teda vyrobca pise v technickych specifikaciach to co pise? ked je lepsie si dat do kupelne 4, do obyvacky 5 ... a do chodby uz asi cisty gres urceny na terasy ... ja teda neviem.
Odpovedať
mne sa to paci ako vizualizacia,ale presne ako pise aquabelle.ked to uz bude dozariadene uterakmi ,flaskami kozmetiky atd.-kazda ma zvycajne inu farbu,bude to viac ako blaznive potom.podla mna budes po kratkej dobe z tej kupelne unavena a zmena bude potom velmi komplikovana.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj tak ty tu si krokodil... Co tak Pamesa ;-) Ako mám ja... ;-) no a názor ku kupelke moj je že super a to vieš... Je na tom poznať, že to tak zbrucha nespravil žiaden laik ;-) mne vo forach tiež nakecali, že ako budu vyzerať uteráky vo farebnej kupelke a lasky samponov a tak a super... Stratí sa tam každá farba :-D :-D :-D Lepšie ako do bežovej kupelky capnuť zelený a červený šampon - jak dratom na oko :-D :-D :-D inak uteráky my máme 4 farby presne ako sú obkladačky a biele ako špárovačku :-D :-D :-D ;-)
Odpovedať
no ja neviem ale namna su tie farby naozaj divoke. proste bud by som nechala len tu mozajku a doplnila by som to jednou farbou alebo z tych fariem minimalne jednu vypustila. pride mi to take ako sasovia co byvaju poobliekany alebo take ciganske :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lasky = flasky :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ten návrh co ma krodil je podla mna nadcasový... tak ako to bolo "wau" pred 70rokmi, tak to je aj dnes... a tak to bude ja o 70rokov.. .rozhodne je to kupelka , ktorá nezostarne... ;-)
Odpovedať
no ja neviem posudit lebo podla mna je to nic moc namna moc kikirik. a neviem ci sa da hovorit o nadcasovom :-x :-N =-)
Odpovedať
baby, neriešte farby, či ich je tam 10 alebo 2. Ona chcela poradiť nejaké iné obkladačky v týchto farbách. http://dlazby-obklady.sk/index.php?pa... http://dlazby-obklady.sk/index.php?op... http://dlazby-obklady.sk/index.php?op...
Odpovedať
martinaema preco nemame riesit? vieme ze chcela poradit nieco ine ale my jej chceme poradit nieco uplne ine. :-D mna by napr potesilo keby mi niekto okomentoval moju kupelnu a dal nazor ci je to pekne alebo nie. aj keby som hladala inu radu.
Odpovedať
ale už je rozhodnutá a spokojná ;-) Ja by som napr. nikdy nechcela béžovo hnedú, ktorú drvivá väčšina považuje za nadčasovú. Mne to príde také depresívne.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj a ešte okrem pamesy tieto farby najdeš v kolekcii color I a colour II ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jooooj.. te kolekcie su tiež od Rako...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.rako-eshop.eu/katalog/obje... http://www.rako-eshop.eu/katalog/obje... ale treba kuknuť na živo.. my sme boli trošku sklamaní živou verziou :-( ale výber dosť velký, len my sme mali konkretnu predstavu a na nete sa to k tej predstave bližilo, ale na živo to bolo malo výrazné...
Odpovedať
Profilova fotka
jaj a ešte krokodil čo tak všetko spraviť s dlaždicami? to sa može ;-) nesmie sa len obkladačka dať ako dlažba,a le opačne sa može ;-) a potom možeš ostať pri Orchidei ;-)
Odpovedať
Juli, a ze kde je ta anonymita na nete, ha ;-) :-D ? Vdaka, ta Pamesa preraba(la) stranku, tak som bola v haji. Vdaka za tie dalsie linky! My estenavrch potrebujeme trochu vacsi rozmer, lebo je to velka kupelna a male kachlicky by to moc rozdrobili. A ta dlazba je taka volajaka mdla a matna :-S. Martinaema, ale ta Adrenalina vyzera dobre! Dakujem! Co je to za vyrobcu? Este som nasla toto http://www.siko-koupelny.cz/KoutDetai... ale tiez neviem, ako to bude nazivo. Joj a dakujem za dobre mienene rady, ale mne sa to takto naozaj paci, a nepredpokladam, ze o pat rokov sa mi znicohonic zacne pacit bezova napodobenina mramoru, ani kvetinkove listely. A ked ano, no tak co uz.
Odpovedať
krokodiil je to cersanit, ešte nejaké obrázky http://images.google.sk/images?hl=sk&...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?