Máte skúsenosti s obkladom, ktorý má štruktúru textilu?

Nie je to obklad hladký, lesklý ale je drsný, a mňa by zaujímalo ako sa takýto obklad čistí, či na ňom neostáva dlhšie voda (kedže nesteká ako po hladkom povrchu) a či sa nevytvára plieseň. Ďakujem za každé poradenie. Obklad majú aj v predajni u Soukupa a je to obklad Bourgie peronda.
Odpovedať
Ahoj, všetko štruktúrované pórovité zadržiava vodu.. Ale tomu sa nevyhneš.. tak ako musíš drhnúť všetko čo je v styku s vodou, tak aj takéto obklady. Akurát ich budeš čistiť častejšie. Ale až taká vrstva sa ti neusadí - resp. ak nedrhneš kúpeľňu raz ročne. Pleseň sa skôr vytvára na miestach, kde je nejaký kondenz, alebo sa dlho udržiava voda. Ale určite doporučujem - ak je to ešte aktuálne - okná s mikrovetraním. Ak sa vám podarí mať vetrateľnú kúpeľňu, mali by ste zamedziť plesniam úplne.
Odpovedať
Mam v albume detail obkladu, myslim, ze je to to, co myslis: http://www.modrastrecha.sk/blog/zuzka... Je to byt, kupelna nema okno, byvam tam cca 1,5 roka, absolutne ziaden problem, ovela lepsie, ako hladke obklady - nemas na tom ziadne smuhy, minimalna udzba, odporucam strukturovany povrch, ale asi nie velmi tmave farby - kvoli vodnemu kamenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?