Máte skúsenosť s polským obkladom Tubadzin Inverno?

Profilova fotka
Caute, mate niekto skusenosti s polskymi obkladackami Tubadzin - Inverno? Velmi sa mi pacia, ale nemam velku doveru k polskym vyrobkom a neviem ake su narocne na udrzbu a taktiez neviem ako by vyzerali v realnom prevedeni, kedze som ich videla len na nete. Fotky by potesili. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ted jsem ten obklad videla v jednom koupelnovem studiu,.. je vazne nadherny!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja bych se polaku moc nebala, nasi od nich take brali obklady a jsou peknoucke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Také budeme dávat obklady od Tubadzinu, kvality se nebojím. ;-)
Odpovedať
Znám několik polských firem na obkladačky. Tubadzin je jedna z nich, obklad Kuba máme dokonce v naší koupelně a jsme moooooc spokojení.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Polský obklad máme již 8 let a je pořád pěkný a naprosto v pohodě. Pokud se Vám líbí design, tak se ničeho nebojte. Bohužel název už si nepamatuji.
Odpovedať
ahojte ja mam tiež polske obklady a som max spokojny :-) kupoval som ich cez e-shop a a myslim že za naj.cenu :-) takže odporučam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v kupelniach sa trosku orientujem a mozem povedat,ze polske znacky(paradyz,opoczno a aj spominany tubadzin) patria k velmi kvalitnym obkladom. su ovela kvalitnejsie ako domace znacky - kerko,rako. A navyse aj majstri obkladaci si ich pochvaluju, aj velkoformatove obklady su na milimeter presne...
Odpovedať
stanik1972: ahoj stanik, nemohol by si mi hodit link na ten e-shop? dakujeeem
Odpovedať
www.rasub.sk . Mohol :-)
Odpovedať
my se rozhodovali mezi invernem od tubadzin a viktorii od paradyz. nakonec zvitezilo to drude, ale jen proto, ze hnede odstiny se nam neokoukaji a daji se nakombinovat s cimkoliv. takze vyber schvaluju, jen pozor na cernou. my mame tmave hnedou a na te je vsechno videt... jinak nas obkladac rikal, ze jsou ty polske pri obkladani lepsi nez ceske (treba rako). ceske maji pruhy na zadni strane v jednom smeru a stava se, ze sklouznou ze steny, ty nase od paradyzu mely pruhy v obou smerech a nesjelo to. nevim jak to ma tubadzin...
Odpovedať
Ahoj, my do jednej kupelne tiez davame "Poliakov", konkretne Opoczno Bambus a do druhej ideme dat Rako Hair - tmavohnedo-bezove.
Odpovedať
dakujem Staniik :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
kde presne chodite tovar kupovat do Polska. Dakujem :-)
Odpovedať
čaute, má niekto skúsenosti s nákupom iporu a stavbárskych vecí v poľsku???vraj sa to tam oplatí a ešte vám to aj privezú.viete o tom niečo???????
Odpovedať
a nejakej e-shop v česku.diky ;-)
Odpovedať
no ja mam zle skúsenosti s poľskými obchodníkmi a zvlášť teraz zdvíhajú ceny :-( ak tak isť ďalej napr do Krakowa ale tu na kraji som bol kuknúť a tak ako oni rátajú € :-) iná šou :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Chtěla jsem se zeptat, nenarazil někdo při hledání polských obkladů na podobný jako je Defile od Raka? Aby byl velkoformátový.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?