Máte obkladačky z Merkury Market?

Zvažujem kupu obkladačiek z Merkury Market, ale práve dnes ma recenzia od známeho odradila, vraj kvalita je uplne oničom a murari nadavali a nikdy viac.... Máte niekto skúsensoti? Poradte mi?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
zatial sme ziadny problem nemali.. mozno zly murar? :-p
Odpovedať
aj ja mám odtial obklad a nebol žiadny problém. Len oni majú niektoré označené ako II. trieda. tak treba si to len správne pozrieť ;-)
Odpovedať
Nemali sme ziadny problem, mame ich v kupelke,wc-ku, v kuchyni+dlazba v tychto miestnostiach a v predsieni, vseto ok, 1 mala kaz. Rozmery sedeli, farba tiez, pri obkladani nebol problem
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme skoro vždy s obkladom a dlažbou z tejto predajne problém s rozmermi. Ak je na obklade rozdiel 1mm ok, ale mali sme už aj 3mm rozdiely. A to už ani kúzelník neschová. Záleží od náročnosti a očakávania zákazníka. Pokial nebudeš chodiť merať po obkladačoch špáry so "šublerou", tak je to ako tak v poriadku. Horšie je, ak je obklad rozmerovo iný v hrúbke, už aj to sa nám stalo. Podľa môjho názoru, ak je niečo v Merkury Markete označené ako prvá trieda, je to dovezený výrobok napr. z Talianska, kde to berú ako tretiu tiedu.
Odpovedať
My sme problém nemali-tiež WC, kúpelňa, chodba... Veď aj v iných obchodoch sú z Poľska :-) Ale oni Ťa upozornia, že keď si chceš neskôr doobjednať , tak odtieň nemusí sedieť, ale keď to vezmeš naraz, tak myslím problém nebude :-)
Odpovedať
Vsade to mas tak,ze mas 1,2....triedu...takze ak kupis lacnu 2.triedu,tak necakaj od toho super kvalitu...
Odpovedať
Profilova fotka
skoro všetci výrobcovia majú takpovediec kvalitu 2 triedy,ale ak chceš kvalitné obkaladačky tak si kúp rektifikované obklady a dlažby tie bi mali biť rovné,čo sa týka PL kvalitý myslím že som nemál až taký velký problém,a to často dosť sními pracujem,takže v pohode. ;-)
Odpovedať
tiez som brala od nich obklad a nemala som ziadny problem, tak ako aj u inych treba si vsimnut triedu
Odpovedať
My sme tam kupovali obklad - 60x30, 80mm hrubka, hladky, leskly. Tento sa nam jediny pacil, mame ho vo vsetkych kupelniach. Obkladacovi sa s nim robilo velmi dobre. Nebol s tych lacnejsich - co sa MM tyka.A ako uz niekto pisal, pri preberani tovaru zo skladu mas narok na to, aby si otvorila kazdu krabicu a tovar skontrolovala, neskorsiu reklamaciu uz nemusia uznat.
Odpovedať
Ahoj, my sme akurát minulý týždeň obkladali murovaný sprchovací kút....a všetko O.K...aj murár si chválil, že sa s ním dobre pracuje....kupovali sme na objednávku nejaký španielsky výrobca ak sa nemýlim :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
by sme nekupovali z merkury market,ale zistili sme ze to co predavaju v normalnych predajnach polske obkladacky...tak take iste mava aj merkury market. Opoczno a Cersanit su take najlepsie polske obklady
Odpovedať
Ahoj, my mame z Merkury Marketu obklad aj v kupelni, WC a v kuchyni, rovnako maju aj moji rodičia v byte v kupelni, nebol žiaden problém, máme značku Paradiz a Opoczno. Jednu kúpelňu v dome sem obkladali obkladom z Baumaxu, značku si nespomeniem, ale už by som ju nekúpili, je to omnoho nižšia kvalita, urobili sa na nej také zvláštne fľaky. V Merkury predávajú rovnaké obklady ako v iných obchodoch, takže si nemyslím, žeby s tým mal byť problém.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my mame v byte a planujeme aj do domu - sme spokojni, obkladac sa nestazoval
Odpovedať
áno máme celú kupelnu z Mercury, dobra kvalita pekne, najkrajsi vyber aky som videla, a to sme zbehali SIKO..STAVIVA Luxel..., nehladeli sme len na cenu, proste mali fakt najkrajsie co som chcela a videla.. spanielsky je to obklad spokojnost velika, odporucam
Odpovedať
Profilova fotka
Napriek vyhradam voci polskym vyrobkom som kupila obkladacky tiez v MM, pretoze listela lalie v bordovo-olivovom prevedeni s naimitovanymi kvapkami vody ma chytila za srdce a ani po prezreti internetovych kupelni a x navstevach v kupelnovych studiach nenatrafila som na jej konkurenciu. Maju aj jednofarebne obkladacky v bordovej a olivovozelenej farbe k listele. Teraz len uvazujem, ako tie obkladacky kombinovat. Skusenosti s jej ukladanim bude mat v dohladnej dobe, ale aj majster povedal, ze nie su zle. Podla napisov na krabiciach ide o taliansky vyrobok.
Odpovedať
necitam vsetky odpovede, ale moja odpoved je: A kto nema? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme, ale len v jednej kúpeľni a majstrovi ( MM ;-) ) sa s ním pracovala dobre...a ani ma to veľmi nestálo :-D :-D :-D
Odpovedať
obklad v kupelni aj na wc mam z mm, stal okolo 10e, nebol s nim ziadny problem, majster ho pekne ulozil a nestazoval sa nan. nebol poskodeny. na predajni bola iba vzorka, tak mi ho objednavali. z dlazby mi kusok chybal, lebo som sa pomylila, pri vypocte, nakolko som zvacsovala wc. tak som objednala neskor a co prisiel, tak bol uplne rovnaky.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
My sme maximalne spokojni s obkladackami z Merkury Marketu, a brali sme toho dost.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak si kúpiš prvú triedu,nevydím žiaden problém.Sú krásne a kvalitné.Moja mama ale kúpila II. triedu obklad do kuchyne a murár s tým nechcel pracovať,že sú také nerovnaké,vypuklé...Takže ho pekne krásne išli vymeniť za drahší a kvalitnejší. ;-) Aj my sa chystáme na obklady a dlažby do MM ale do Poľska...už sa tešííííím! :-D
Odpovedať
V MM som bol 3 krat. Prvy, posledny a nikdy viac. Kvalita, servis, sluzby jedna katastrofa.
Odpovedať
Profilova fotka
Sestra ma prerobenu celu kupelnu z obkladu Merkury Markete, je nadherny a uplne v pohode. Treba vsak kupovat 1.triedu, vtedy sedi aj farba, aj rozmery ;-)
Odpovedať
my sme radsej kupili v mensej predajni, kde si clovek radsej priplati, pretoze ten obklad budes pravdepodobne davat dole, najskor tak o 20 rokov :)
Odpovedať
my sme obkladali kupelku s obkladmi z MM, konkretne Opoczno Tanaka, obkladac nenadaval, vsetko bolo v poriadku. Az na tie sluzby a pristup MM, ale to je kapitola sama o sebe. Ten tovar by sa este dal, ale ten pristup... Inak da sa dokupit ked budes mat malo obkladaciek a do urcitej lehoty sa da aj vratit cele baliky ak neminies, ale peniaze nevratia, mozes si v tej hodnote kupit nieco ine (trebars farbu, penetrak, skrinku do kupelne alebo hocico ine...)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Hmm všetci nákupcovia v Merkury Market ,- len tak ďalej - podporujte poľský trh a potom všetci plačte a nadávajte ako je na Slovensku zle. To isté čo majú v Merkury sa dá kúpiť a mnoho lepšieho u menšieho predajcu ktorý má lepšie služby a spraví aj grafický návrh a samozrejme je to niečo drahšie. Ale služby sú lepšie a až taký cenový rozdiel nieje. Nech naďalej pribúdajú Baumaxy , Merkury Markety , Tesca Kauflandy,ktoré vytvárajú pracovné miesta,ale platy sú niekede v priemere 300 € fakt super... A zisky putujú do Nemecka a Poľska... Zaujímavé,že ešte nemca som nevidel v Poľsku nakupovať a podobne. hmm možno preto,že do Poľska nechodím ani ja už 10 rokov...
Odpovedať
my máme celú kupelnu aj wc z merkury a sme spokojný. a obkladač čo bol u nás tak vravel, že cca 90% ľudí u ktorých bol obkladať malo vecí z tade.
Odpovedať
Sa mi sniva...Všetci kupuju polske veci v polskych obchodoch a to iste možu kupit v menšej predajni za tu istu cenu a so servisom.Sme stado ovci,ktore ide kde bača zaveli.Chlavne,že všetci budete chytračit o tom aka je naša ekonomika slaba a čo treba s tym robit.Škoda,ale vačšina ludi su presne taki ako Vy čo tu chvalite MM a neviete o obkladoch nič,tak radšej sa ani neopytate a zdvihnete životnu uroven tučnych polskych obchodnikoch. Ako som už napisal...ovce:)
Odpovedať
Mám na Levické Merkury veľmi ťažké srdce! NIKDY tam nekupujte DVERE!!! Prvý apr. týždeň sme si objednali 4ks inter.dverí v bielej farbe/nie matnej, ale imitácia dreva/..mali dojsť o 4týž. Aj prišli ale 2ks v inej farbe!!! Na chyba bol predajca, zlý kód napísal do objednávky. Tak sa objednanli tie 2ks ešte raz, s tým že dopravu 11€ som musela zaplatiť JA! A odniesť späť tiež na vlastné náklady. Dvere došli na 2krát zas 1ks v inej farbe, ale zárubňa už bola v Ok farbe. To sú takí motáci!!! Teraz ich máme doma všetky, tie zlé im nevrátim, nech si po ne dojdu, to furt dodávku vybavovať a platiť??? Dnes mi volá poliak, že tie ten 1ks máme doma nafotiť a poslať do mailu..ešte furt ho nevyrábajúúúúú?! Kriste, aká som naštvaná, od apríla bývame bez dverí 2MESIACE, kvôli ich dementnosti!!! A to mám aj iné zlé skúsenosti s nimi. Obklad za linkou máme tiež od nich. Nemá chybu, je krásny. Ale dodacia doba bola namiesto 4týž....7týž. A to som sa ich pýtala, ma ubezpečovali, že to príde. Musela som odložiť montáž kuch. linky...linka mi stála na sklade, kde mi poškrabali čierne lesklé dvierka, teraz ich má na reklamácii a to všetko kvôli MERKURY!!! Plávačku ma taktiež odžubali. Dali nám k nej o 5m2 menej peny a to sme ju ukladali na veľkú noc, išla som chytro na druhý deň späť a jasne POLIACI zavretí na veľkú noc....sme sa tešili, že cez sviatky si pekne všetko spravíme. Za tieto chyby naám dali až 8€ zľavu. Min 1500€ sme tam už nechali a 7€??????????????? NEODPORÚČAM tam nič kupovať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Zdravim vo spolok. Mame vybratu tuto dlazbu do chodby a kuchyne z Mercury. Co vy na to? Poprosim nazory.Ta druha foto je obklad Tanaka do kupelne.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?