MapeTex System - skusenosti ?

Zdravim ma niekto realne skusenosti s tymto systemom ? Ide mi o pouzitie na anhydrit a dilatacne spary, ktore nechcem priznat v dlazbe diky
Odpovedať
@fotox3 ahoj mam to na podlahovke a betonovom poteri pod dlazbou v kuchyni aj ja. Zatial to ma za sebou iba dve vykurovacie sezony, takze dlhodobe skusenosti nie su. Inak ale nemam vyhrad. Dlazba sedi, nie su viditelne ziadne praskliny, ani nic co by nasvedcovalo tomu ze je tam dilatacia.
Odpovedať
@fotox3 podobne ako adius. Tretia sezona a zatial dlazba drzi a nic neprasklo. Som s tym robil prvykrat, zavolal som si priamo do mapei,prisiel obchodnotechnicky poradca pre nasu oblast priamo na stavbu a vysvetlil ako to mame cele systemovo urobit. Materialy paradne len ta cena :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@adius dobry den, zaujimalo by ma ako vam to drzi po dalsich dvoch rokoch a ci ste system davali do celej miestnosti, alebo iba cez dilatacne spary. Dakujem
Odpovedať
@rencika969 ahoj rovnako ako v prvom prispevku, plna spokojnost :) Davali sme to iba v kuchyni kde ide dlazba cez dilataciu a ako vravim, nemam ziadne vyhrady. Tak za mna, smelo do toho :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adius super, dakujem za info, tak ze iba cez dilatacku, cca 0,5m z jednej a z druhej strany, ano? Inak ste ma upokojil, lebo cast uz zacali klast a ze to treba celoplosne tak som trochu ostala zaskocena ...
Odpovedať
@rencika969 aha, tak to sme sa nepochopili, pardon. Ja som to pochopil trochu inak, kedze mam kuchynu spojenu s obyvackou a v nej plavacku.... Slo to naozaj na celu miestnost kde je dlazba. tj. po celej ploche kuchyne, nielen po okrajoch dilatacie, majstri vam dobre radia. Roznasaciu vrstvu nesmiete skracovat
Odpovedať
@rencika969 na koľko vám tú srandu prosím nacenili? Tiež nad tým špekulujem, ale celoplošne sa mi to pri tej cene čo mi povedali zdá velmi drahý špás (50m2)
Odpovedať
Profilova fotka
@cotibebemore u nas to celoplosne neprichadza do uvahy, ked ze uz je cast dlazby polozena, mali sme obchodnotech. poradcu z mapexu a povedal ze by to malo ist celoplosne no mohlo by to stacit aj tak ako som pisala hore. Tak uvidime co to povie casom.
Odpovedať
Profilova fotka
@cotibebemore ja by som to dala aj celoplosne, ale uz to nieje mozne. Tak to ideme davat iba cez dilatacie... to je 11m2. Textiliu mi nacenili na 5,50m2 s DPH a lepidlo 15kg 40€ mali by stacit dve verecka. Tak ze cca do 150€ sa zmestime. Som rada ze tu textiliu mali aj na metraz, lebo by som musela kupovat cely bal.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@rencika969 prosim, kde mali Mapetex na metraz? Neprasklo nic, ked ste davali len cez dilatacky?
Odpovedať
Profilova fotka
@zefe u nas na jednej predajni v Lc mali 15m, vzala som vsetko a este mi aj ostalo. Zatial mi je tazko hodnotit to praskanie, kedze este vykurovaciu sezonu v plnom prude za sebou celu nemam. Po tejto zime sa budem vediet vyjadrit, sama som zvedava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@rencika969 Dobrý deň, ako by ste po pár rokoch hodnotili to prekrytie dilatačných špár 0,5m na jednu aj na druhú stranu od dilatačnej špáry prosím Vás? Stačilo to, dlažba nepraská?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?