Kto by mi narezal 100cm kachličky?

Profilova fotka
chcela by som do kupelne 100 cm kachlicky.. vraj je problem v rezani takychto velkych kachliciek.. robi s tym niekto? poradte.. odporucte..
Odpovedať
Profilova fotka
nemyslim zeby to bol problem,...klasicka rezacka na kachlicky... narezes a posunies... treba skusist, kupte nejake 2-3ks lacne tej velkosti a skuste si to na necisto ak mate drahy obklad
Odpovedať
Profilova fotka
Problem bude podla mna jedine s rezackou a jej velkostou...je tazke zohnat taku velku, vacsina su urcene na kachl. max. velkosti 60 cm...ale dnes uz sa da zohnat vsetko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no zavisi aky je to obklad.. aj od jeho hrubky a tak.. potom musis ratat vyssie naklady na jeho rezanie lebo to sa neda s klasickou rezackou... pravdepodobne ti potom odporucia rezanie vodnym lucom alebo vyuzit nejaku firmu ktora ma na to profi rezacku a tam sa donesie dlazba a nareze... kontakty ti mozu dat aj v kupelnovom studiu ... / aspon v ba to tak je/ ale rozhodne treba ratat s vyssimi nakladmi na toto..
Odpovedať
blondiee83 aj maznacik 007 majú pravdu, treba na to profi rezačku, hoby rezačky sú len do 60 cm a tá by aj tak nestačila na hrúbku, t,j, pri reze by sa ohla a urobila rez v tvare luku a nie priamu čiaru, veľkorozmerové dlažby a obklady sa nedajú rezať na dvakrát ako píše andyfoto, rez musí byť na jeden šup.... máme odskúšané na grese 98 cm....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?