Kolko ste platili majstrom za robotu za obklad do kupelne a wc?

Profilova fotka
Ahojte. Pomaly budeme riesit obklady a mna by zaujimalo kolko ste platili majstrom za robotu? Viem ze vsade je to ine tak ma zaujima zapadoslovensky kraj :-) dakujem za info.
Odpovedať
Cena je rôzna ale väčšinou odráža kvalitu.Chceš kvalitne alebo lacno?
Odpovedať
my sme platili 8e za m2, myslím že kvalita bola v pohode sme spokojní, 8e je 240 korún dosť to ludí mätie aj 20e je niektorým stále málo ale je to 600korún nemá sa prepočítavať ale my čo sme na tom vyrastali atak aj v dospelosti fungovali dosť nás to tam smeruje či chceme či nie viem že berú rozne za m2 ale my sme hladali aj cenu aj kvalitu a nájdu sa aj takí pretože sú aj drahí a kvalita priemer, čo človek iný názor aj iné myslenie.
Odpovedať
@zarine v prepoČte 28€/m2 so všetkým - vyrovnanie stien, penetracia, osadenie vane, obmurovanie vane, listy, tmelenie, zafugovanie, hydroizolacia sprchy vratane materialu. Lebo ked niekto napise 8-10-12-14€/m2 - to je len základ, kde sú ostatné veci?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@pera možem kontakt prosím? dakujem
Odpovedať
ceny mozu byt rozne, zalezi od typu obkladu, pochybujem zeby niekto siel robit nejaku mozaiku za 8€/m2, nevraviac v sucastnosti o roznych 1cm listelach okolo zrkadiel a pod., kvalitny majster ma adekvatne naradie, pilu na hrany, vykruzovaky na keramicke obklady a xy dalsich veci a to vsetko nieco stoji, niekomu staci rezacka, colštok a varaca... v nasom okoli poznach dvoch majstrov co beru 33€, samozrejme nie za dlazbu 60x60, ale ta robota po nich spieva, perfektna rovina, prave uhly, krasne vysilikonovane rohy, ta cena je aka? vysoka? nizka? tazko povedat, ak by som im dnes zavolal tak najblzsi volny termin maju v novembri, v kazdom pripade vsetko je vec dohody, v dnesnej dobe uplne normalna vec ze ludia maju urobene vizualizacie aj so spotrebou materialu a to staci majstrovi nato aby sa v tom vedel zorientovat a povedat si cenu za robotu...
Odpovedať
10e m2
Odpovedať
Profilova fotka
@zarine ahoj.Ja mam svojich obkladacov co u mna robia,ale na mojej kupelke som mu dal volnu ruku nech si povie a vyslo to na 19€/m2.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?