Kladacsky plan v malej kupelni - dlazba

Profilova fotka
Ahojte, ako polozit dlazbu? Vycentrovat na umyvadlo, na vstupne dvere, ci na miestnost? 2x3,5m Spodne dvere - vstup z chodby, horne dvere sklenene. Dlazba 60x60 cm Dakujem
Odpovedať
@lenkito10 Dajte diagonalne a vybavene :-) Je to vec vkusu, ja by som polozil poslednu moznost. Urcite nie 1 a 3, lebo maly dorez na jednej strane vyzera vzdy nanic. Centrovat na umyvadlo v pripade ked nieje priamo oproti dveram vnimam ako zbytocne.
Odpovedať
@lenkito10 2 je celkom v pohode, trosku vacsi odpad bude ale tak pri takej ploche to asi prezijete... mne by sa diagonalne urcite nepacilo
Odpovedať
2
Odpovedať
ja som za 4 🙂
Odpovedať
kludne aj 4, suhlasim
Odpovedať
@lenkito10 Rozmery dlazby sa nezhoduju s rozmermi obkladu? Pripadne nie je obklad nasobok romzeru dlazby? Lebo v prvom rade by som dorovnala podla toho ako bude ulozeny obklad - aby spara z obkladu pokracovala na podlahe. Ake su ale rozmery uplne ine a spary nebudu nikde nadvazovat, tak by som brala 2 alebo 4.
Odpovedať
Profilova fotka
Diky, uvidim co na to obkladac. Este sa vas spytam n'a vas nazor na sprchu, 90x120, obklad 30x60. Stavebny dozor mi povedal 15-60-15, obkladac 45-45 aby neboli po krajoch male kusky.
Odpovedať
Profilova fotka
45-45
Odpovedať
@lenkito10 jasne ze bez malych dorezov :-)
Odpovedať
@lenkito10 a Ad1' dlazba sa vzdy kladie tak ze cele kusky musia byt v lavom vzdialenom rohu ked pozeras z dveri .. Ad2 , obklad nikdy nesmie mat dorezavku mensiu ako polovicka... cize 2 tristvrtky.. Ad3 , toho dozora prepust..
Odpovedať
@lenkito10 ...treba zvážiť... ten návrh dozoru 15-60-15 má tiež niečo do seba a vizuálne nevypadá zle. Totiž, môže sa stať, že pri prípadnej nepresnosti šírky sprchového kútu rozmeru /90/ - pri kladení dlažby 45-45 môžu vzniknúť aj širšie škáry, čo by až tak efektné nebolo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?