Kde kúpiť obklady do kúpelní najlacnejšie

Profilova fotka
Ahojte, prosím Vás kde sa dá obklad kúpiť najlacnejšie. Už máme vybratý konkrétny: obklad Secret/Edeno - Bianco/Nero a do druhej kúpelne obklad od Marconi - Loft Beige/Silver. U nás v kúpelňovom štúdiu nám nacenili prvý na 1550€ a druhý na skoro 900€ čo sa mi zdá príšerne veľa. Na stránke obkladydlazby24 by nás ten prvý vyšiel skoro o 500€ lacnejšie. Nemáte ešte nejaký tip??? Našla som ich aj v poľských predajniach ... ale neviem či to tam už nestráca na kvalite... alebo či to naopak nemáme my na slovensku predražené... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
rasub.sk
Odpovedať
Hej ked ide kamion z talianska a prekroci SK-PL hranicu obklad sa automaticky poskodi a klesne o tiedu nizsie. Preto tam maju nizsie ceny. neverim ze Pl beru druhu triedu a na svk mame len 1.
Odpovedať
Profilova fotka
Merkury Market :)
Odpovedať
Na rasub.sk som citala dost vela zlych referencii, ze meskaju dodavky, su nekompletne a tak... ale este si to skuste radsej preklepnut na nete. Inak si myslim, ze ta ista seria od toho isteho vyrobcu sa nebude lisit kvalitou v roznych obchodoch. Mozno budu mat inu kvalitu sluzby (objednavka, dodavka, reklamacie atd...).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?