Kde kúpim vonkajší ako keby tehlový obklad?

Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť, ak niekto vie, kde by sa dal zohnať za rozumnú cenu vonkajší obklad, ktorý vyzerá ako keby na múre boli nalepené tehly. Už som našla zopár stránok, ale za dosť vysoké ceny a nakoľko mi toho obkladu potrebujeme dosť veľa, snažím sa ho nájsť za dobrú cenu. Ak niekto o niečom vie, budem rada ak poradí. Ďakujem
Odpovedať
1
2
tu je foto
Odpovedať
Profilova fotka
kazdy prirodny bude drahy a umely( betonovy a pod.) tak nevynikne.... hold, je to velka položka. AJ my nieco take planujeme, ale len malicko, tiez vzhladom na cenu, asi len okolo dveri vchodovych a dost... a najdrahsie su vraj tie rohove diely, tie su na kusy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
m2 sa pohybuje od 20€/m2 hore.To samé práca.
Odpovedať
Profilova fotka
je to KLINKER obkladové pásky,je to drahe :-S ak máte EPS fasádu dokocna mustíte dvakrát prekotvit EPS,aby sa vám neotrhol od fasady,a následne hodit perlinku-armovaciu tkaninu. ak to davate na omietku,podklad musí byt kvalitný aby sa vám tá omietka neodula a nasledne vam nespadol i celý obklad.
Odpovedať
JPK Integral - nasli sme s pomocou znamych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nele my nemame obklad ale realne tehly, doviezli sme ich z Belgicka a vyslo nas to vratane dopravy o vela menej ako cenu na slovensku. http://www.modrastrecha.sk/katalog/fi... pocitaj s tym ze rozmery fasady musia zodpovedat formatu tehly (pasika) + spara, vyzera to dost nepekne ked to nesedi a rezu sa stvrtiny tehal alebo pasikov tak aby to vyslo. Ja sa trosku pasikov bojim, pretoze je to stale len obklad a je to napodobenina realneho murovania - trosku tomu neverim lebo je to tu na SK a v cechach taka novinka poslednych par rokov, neviem ci to vydrzi starocia tak ako murovane domy v Nemecku, alebo Holandsku.
Odpovedať
Profilova fotka
JPK Integral tiez sme tam kupovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak najlacnejšie sa dajú zohnat v polskom mercury market a ak toho potrebujete vela, tak si to chodte kupit rovno do POLSKA, do pohraničia do podobných velkopredajní stavebneho materialu ako u nas baumax a pod. pokiaľ si pamatam tak sa tam dá keramický zohnať už od 7eur/m2, ale pozor nie je to taká kvalita ako lícové pásiky, čiže klinkery z holandska a nemecka, pretože tie sa režú rovno z keramických tehál. kým polské pásiky sa vyrábajú vo fabrike ťahanou formou, kedy sa spracovaná hlina pretlačí lisom a pásiky sa narežú a potom vypália.
Odpovedať
a poliaci tieto tehlicky robia z betonu do formy maju spustu tychto obkladov v mercury market nowy targ
Odpovedať
Profilova fotka
Mate nejake skusenosti s nizsie uvedenou alternativou? =-) FASÁDY - Brick systém Flexy Zaujímavú možnosť povrchovej úpravy budovy predstavujú obkladové pásiky systému Brick Flexy, ktoré je možné aplikovať na zatepľovací systém aj na nezateplený povrch. Ide o tenký a ohybný obklad, ktorý vzhľadom imituje tehlu. Vďaka svojej pružnosti a ľahkosti obklad nepraská, nezaťažuje stavebnú konštrukciu a jeho aplikácia je neuveriteľne ľahká. Na úpravu obkladových pásikov do potrebného formátu stačia nožnice. Disperzná lepiaca hmota sa používa na lepenie obkladových pásikov. Škáry medzi páskami ľahko dokončíte vyhladením vytlačeného lepidla mokrým štetcom. Obklady Brick Flexy dodávame v dvoch povrchových úpravách – buď rustikálne alebo ako imitácia starej tehly. Množstvo farebných odtieňov a ich vzájomné kombinácie umožňujú veľkú variabilitu konečnej podoby fasády. Obkladové pásiky Brick Flexy sú vhodné najmä ako trvanlivý obklad sokla alebo na zvýraznenie niektorých častí domu, a samozrejme je zároveň možné z ich pomocou vytvoriť zaujímavé efekty v interiéri.
Odpovedať
Profilova fotka
@nele Obifon, Nová Bana ale ontakt musiš najst na nete, perfektne ceny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
a co takto skusit baumax alebo merkury market?? obklady uz od 8eur m2 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
máte niekto skúsennosti z tehličkami z firmy Obifon Nová Baňa?
Odpovedať
Profilova fotka
jednou z moznosti je pouzit lahky holandský tehlovy obklad, pricom nie je potrebna ziadna specialna uprava podkladu, dodatocne kotvenie izolacie a podobne. Aj tieto naklady totiz treba pri vybere tehloveho obkladu zvazovat. Su na trhu vyrobky splnajuce kriterium nizkej vahy, ktore su v tejto diskusii spominane. Otazkou zostava ich vzhlad a dalsie vlastnosti - farebna stalost, paropriepustnost a pod. Pokial by ste sa rozhodovali pre nejaku formu lahkeho tehloveho obkladu, je v nasich silach Vam konkretne poradit a doporucit aj navstevu hotovych realizacii vo Vasom okoli. Fasada je na cely zivot, je dobre zvazit vsetky aspekty. Tu je zopar fotiek z realizacii:
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@elastolitheu .... jaký typ konkrétně je prosím na té druhé vaší fotce? díky :-)
Odpovedať
@lucijeje ak zvazujete obklad, my ideme davat od firmy Keradekor, pan majitel je velmi prijemny clovek, slubil, ze zadarmo aj dovezie aj s cenou sa da dohodnuthttp://www.keradekor.sk/rustikalny-tehlovy-obklad/
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nika10001 a kontakt? nevidím ho na ich web stránke ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@nika10001 s tym obkladom ste sa teda riadne vyhrali. Ale dobre to vyzera. Ale treba sa riadit tym ze vsetkeho vela skodi :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marosh19 nemôžem vypìsať kontaktné údaje,je to tu zakázané,ale na ich stránke to nájdeš v menu.
Odpovedať
@nele rezu sa aj obklady zo starych tehal s bratom z ich obkladame uz niekolko rokov cena je od 5 do 15 eur dajte do googlu tehlovy obklad alebo licove tehly a v bazaroch alebo v izerciach urcite nieco najdete
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my sme tiež hľadali dlho tehlový obklad, potom sme narazili na jednu stránku a od nich sme si napokon kúpili a sme veľmi spokojní. Ceny neboli prehnané ako predtým čo sme pozerali a aj v obchode boli veľmi sympatický, určite by som ich odporučila každému, tuším stránku majú www.bazardecor.webnode.sk. Nám sa to veľmi páčilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 Často mávam pocit pri čítaní Tvojich "rád" že píšeš len preto, aby si niečo napísala a aby si mala zase o jednu reakciu viac. Nehnevaj sa na mňa, ale toto je môj obklad z vibrovaného betónu za cenu 6€/m2. http://www.modrastrecha.sk/blog/jamk1... Naozaj Ti pripadá, že nevynikne? Nieje pekný? Tak potom máme asi veľmi odlišný názor na vzhľad tehlového obkladu. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 uz sme takmer nechodim, iba do sukromnej temy jednej a okrem toho reagujes na veelmi stary prispevok... a ziadnu reakciu nepotrebujem.. si na omyle.. ale ked si to myslis, preco na mna vobec reagujes? :-D :-D. A ano, zblizkaaj z mensej dialky je to velky rozdiel, ci je prirodny , alebo umely.. ja to proste vidim... a nie len ja...... nemam narok na svoj nazor? Ano, mame ho odlisny... to je normalne. Tak ako vo vsetkom, 100 ludi, 100 chuti
Odpovedať
Profilova fotka
@roxana280 dobry den, mate uz tento obklad? Ste spokojna?
Odpovedať
@izkadavid samozrejme uz vyse roka, davali sme rustikalny, majitel nam ho zadarmo doviezol a dam mnozstevnu zlavu, nebolo nic rozbite, este nam to aj namiesal...http://www.keradekor.sk/rustikalny-tehlovy-obklad/..je to krasne..uplne inak ten dom vyzera..a je pravda aj obkladaci boli dobri..aj plot sme dali oblozit..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?