Kde kúpim takéto obkladačky a dlažbu?

Našla som na nete len obrázok kúpelne - obkladačky a dlažbu, ktorá sa nám veľmi páči, ale nevieme zistiť výrobcu - predajcu. Vedel by nám niekto poradiť, kde by sme mohli zohnať tieto obkladačky, dlažbu? Vopred ďakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@za128 snad trochu poradím ... : projela jsem fotku googlem a nejspíš se jedná o http://www.archiexpo.de/prod/agrob-bu... výrobce agrob buchtal, série concrete (ta listela je nejspíš z jiné série této firmy, ale to snad nebude problém dohledat). Zhruba v půlce stránky je tvá fotka i detail listely: http://www.agrobbuchtal.sk/bytova_ker... zastoupení na Slovensku zde: http://www.agrobbuchtal.sk/kontakty.html určitě ti poradí nějaké prodejce ve Tvém okolí :-) ;-)
Odpovedať
jeej, super, velmi pekne dakujeme.
Odpovedať
Profilova fotka
@za128 není zač ;-) , jinak chválím výběr x-)
Odpovedať
sabcav, a ked si ty taky dobry patrac, nevies mi vypatrat aj toto? ja sa uz dlho vypytujem v obchodoch, ci to niekto nepozna, no zatial som nenatrafila... nasla som to ako inspiraciu u niekoho tu na ms.... diki
Odpovedať
Take chvalim. Podobne mame doma... a jestli mohu poradit, tak u velke dlazby co nejmensi sparu. My si nachali udelat standartni a ted toho lituji (myslim si, ze minimalni spara by vypadala lepe a je podlahu i jednodusi udrzovat), ale to je jen dodatek k zamysleni.
Odpovedať
Profilova fotka
@evabolt skus napisat mail tomuto studiu, je to ich navrh kupelne, tak ti mozno dau vediet, aky je nazov obkladu: http://www.neopolis.eu/sk/references/...
Odpovedať
dakujem za promptnu odpoved a radu 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?