Kamienky (pebbles) v sprche

Ahojte, ma niekto skusenosti s obkladom a dlazkou v sprche z kamienkov? ako sa to udrzuje? chcela by som okruhlejsie kamienky, hlavne na dlazku aby mali aj masaznu funkciu. rada si vypocujem nazor aj obkladaca a sposob ako sa taky material poklada - a na co by sme nemali zabudnut. vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@vlnka81 Ahoj, my sme robili nieco podobne ako z tvojho obrazku, len s tym, ze tie kamienky boli ploske. Radsej by som odporucala take, pretoze sa to v sprchovom kute bude lepsie udrziavat. ;-)
Odpovedať
@zunastudio ahoj, vdaka za odpoved. Ako vam robili sprchovy kut? Je v nom kvalitne urobena hydroizolacia? toho sa dost bojim, ze to bude pretekat. Mozem sa spytat kolko vas vysla robota a ci ste boli spokojni s pokladacom?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlnka81 Ahoj Vlnka, my sme boli realizator a tuto kupelnu sme robili pre klienta, ktory si vybral tieto kamienky. Takze na hydroizolacii sme si dali mimoriadne zalezat, aby sme si nenarobili nepeknu reklamaciu. Pri tychto mozaikach je velmi dolezite mat uplne hladky a dokonale rovny podklad, inac to nie je pekne. Cenu si uz nepamatam, bolo to pred par rokmi. Ak budes mat sikovnych majstrov, niet sa coho bat. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
@vlnka81 ahoj. Dali ste si nakoniec kamienkovy obklad? Ja rozmýšľam nad pebbles od raka, ale len na stenu, ktorá oddeľuje kút od zvyšku kúpeľne a na vaňu, zvyšok obklad s efektom travertinu a na zem dlažbu s dreveným vzhľadom. Ako sa to udržiava? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?