Kamenný obklad z polystyrénu

Ahojte, prosím poraďte, kde kúpim imitaciu lamaneho kamena z polystyrénu a za akú cenu? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetka_kamo Pohrať sa a spraviť si sám e-e? http://www.modrastrecha.sk/blog/jamk1...
Odpovedať
Vďaka za návrh, ale na to skutočne nemám čas ani priestor, som sama s dvomi deťmi, preto sa pýtam, kde sa dá kúpiť hotový polystyrenovy obklad, ktorý si na tú stenu viem capnut aj sama :)
Odpovedať
@ivetka_kamo s naozaj potrebujes taku napodobninu? Nechcem rovno napisat gycovu, ale dost sa to gycu blizi.
Odpovedať
Videla si to naživo? Lebo je to na nerozoznanie, a áno práve toto chcem. Nešla som si po odporúčanie, ale iba po radu, kde to viem kúpiť a za koľko
Odpovedať
@ivetka_kamo máte toho plný web, prečo nehľadáte na googli? napr https://www.floorwood.sk/obklad-kamen... http://www.topobklady.sk/3d-obklady/3... ....
Odpovedať
Plný web? Presne toto a ešte jednu firmu som našla aj ja, pýtam sa z vlastných skúseností, chcem obklad vidieť naživo kvôli farbe, nie z netu. Panebože..... Toto co ste mi poslali ma v ponuke toľko obkladov ako pilčík prstov na ruke
Odpovedať
Profilova fotka
Pises 1: videla si to nazivo je to na nerozoznanie.. Pises 2: chcem obklad vidiet nazivo kvoli farbe... Co vlastne chces ??? Predaju ti biely a farbis ako chces a nieje to gycova vec je to priam GYCOVINA a nedajboh ze to suchnes niecim a zacinas odznova ale kto chce kam .... vela zdaru PS : pilcikov nechaj ja som napilil toho tolko ze keby si sa ty tolko raz ohla mas hrb a ja mam vsetky prsty co je viac ako si nasla stranok :)
Odpovedať
Áno, lebo ten co som videla Noe je podľa mojej predstavy, videla som bledý, ja chcem tmavý :) A keď chceš urážať, nájdi si na to iný objekt, nepoznáš ma, ja teba, takže to nemá žiadny efekt.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetka_kamo sa neroztop princezna a kde som ta urazil ??? Nebodaj si tiez z polystyrenu tak sa ukludni daj si kavu a cigu ;-)
Odpovedať
Kávu a cigu si daj ty, ja takéto sracky do seba nedávam ;)
Odpovedať
@ivetka_kamo To prečo chceš obklad z polystyrenu? Veď okolo tej steny sa budeš bať aj prejsť aby si o ňu nahodou z niečim nezavadila. Aku velku plochu chceš obložiť?
Odpovedať
Neviem prečo sa rieši ten, že prečo polystyrén, no lebo :) 9m2
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivetka_kamo vsak kupis farby, stetec hubu a natries ako chces. Obavam sa, ze len biely zozenies. Ale nadalej trvam na svojom je to gycovite, rovnako ako sadrove, plastove a betonove napodobeniny. Dokonca aj poctivy prirodny kamen moze obcas skoncit ako gyc. A na rozdiel od vsetkych v predchadzajucej vete vymenovanych aj mimoriadne neprakticke a citlive na poskodenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?