Hľadám obkladača krbu

Zdravim, hladame sikovneho obkladaca krbu, ktory by nam dokoncil do finálnej podoby krb. Pravdepodobne licovymi tehlickami v kombinacii s kamenom, prip. nejakou drevenou rimsou, priblizne na nejaky provensalsky, alebo vidiecky styl... ukazky prace by boli fajn :) Okolie Bratislavy, Samorin, Dunajska Streda... Dakujeme za tipy, prip. kontakty
Odpovedať
Profilova fotka
skúste firmu Gemmy :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@lucinda003 dobry den. Kto vam tak pekne obostaval krb? Hladam niekoho sikovneho - mam iba krbovu vlozku a kupene izolacne dosky. Potrebovala by som aby mi niekto postavil podla mojej predstavy krb a ukoncil az po obklad - tiez mam v zaujme provensalsko rustikalny styl. Viete mi prosim poradit? Velka vdaka!
Odpovedať
@lucinda003 Drzim palce, ja ked som riesil obklad krbu, tak to nikto nechcel robit, pripadne len robota bez zaruky s tym, ze mi nikto nevedel garantovat ze ten obklad z toho neodpadne. Mam akumulacny krb, kde sa zrejme pocita s velkymi rozdielmi teploty a aj roztiaznostou obstavby vlozky. Nakoniec sa to lepilo na pruzne lepidlo, nieco ako mammut + nechali sa spary medzi dlazdicami a zatial to drzi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?